ISSN 2457 - 3973

Florentina Luca-Moise, reconfirmată inspector şcolar general al judeţului Neamţ! PSD obţine şi şefia CCD Neamţ!

Inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Neamț, prof. Florentina Luca-Moise, a fost reconfirmată în funcția de manager al învățământului nemțean, și în anul școlar școlar 2023-2024.

„Stabilitatea și predictibilitatea sunt două condiții esențiale în management. De aceea, mă bucur că pot continua proiectele începute. A fost un an școlar greu, cu multe provocări, dar, alături de colegii mei, inspectori școlari, profesori, personal didactic auxiliar și nedidactic, le-am depășit. A contat mult sprijinul părinților în viața școlilor și le mulțumesc pentru implicare! Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut!”, a declarat inspectorul şcolar general Florentina Luca-Moise.

Aceasta a precizat că nu sunt schimbări majore în managementul educațional.

Fostul inspector şcolar adjunct Claudia Barna s-a întors la catedră.

Au fost numiți directori noi în anumite unități de învățământ, ca o consecință a pensionărilor sau a demisiilor înregistrate la ISJ Neamţ, pe motive de sănătate.

„În cadrul ISJ Neamț, colega noastra care ocupa funcția de inspector școlar general adjunct a revenit la catedră, fiind înlocuită de doamna prof. Ana Socea. Doamna inspector școlar general adjunct, prof. Dana Lăcrămioara Păiuș, rămâne în echipa managerială ISJ Neamț. Colegul nostru care ocupa funcția de inspector școlar pentru istorie și management, prof. drd. Bălan Emanuel, a dorit să revină la funcția de manager școlar, pe care a ocupat-o până la numire, acesta fiind înlocuit de domnul inspector, prof dr. Mihai Giosan. Întreaga echipă de inspectori a Inspectoratului Școlar Județean Neamț a primit avizul Ministerului Educației pentru anul școlar 2023-2024. Începem un nou an școlar și profit de ocazie pentru a ura tuturor sănătate, putere de muncă, spirit de echipă și rezultate remarcabile!”, a precizat „generalul” Florentina Luca-Moise.

Din punct de vedere politic, PSD Neamţ a câştigat şi şefia Casei Corpului Didactic, ocupată până acum de PNL.

Astfel, prof. Elena Laiu (membru marcant al PSD Târgu-Neamţ) este noul director al CCD Neamţ.

PNL deţine în continuare cele două funcţii de inspector şcolar general adjunct.

Articolul anterior

Un adăpost cu animale de la Răuceşti s-a făcut scum! Doi bărbaţi au fost răniţi!

Articolul următor

Anunţ sistare furnizare apă pe strada Crângului din comuna Dumbrava Roşie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular