ISSN 2457 - 3973

Florentina Luca-Moise: Voi construi un centru de consiliere pentru prevenirea consumului de stupefiante

Problema consumului de stupefiante în rândul tinerilor se află pe agenda candidatului independent la Primăria și Consiliul Local Piatra-Neamț, Florentina Luca-Moise. Fostul inspector general al ISJ anunță că, dacă va primi votul pietrenilor pe 9 iunie, va construi un centru de consiliere pentru prevenirea consumului de stupefiante.

„Este un flagel cu care România și Europa se luptă și trebuie să fim parte activă în această luptă dusă la nivel național și european. Este nevoie de terapie, de consiliere, de sprijin constant. O comunitate TREBUIE să aibă grijă de tinerii ei!”, spune ea.

În plus, Luca-Moise pune accent pe dezvoltarea voluntariatului și parteneriatelor cu accent pe implicarea tinerilor.

„Vreau să creăm parteneriate cu celelalte instituții din oraș astfel încât elevii noștri să fie pregătiți pentru orice provocare. Așa cum am creat, când am condus Inspectoratul Școlar Județean, parteneriate cu Serviciul Antidrog, cu Baroul Neamț, cu Institutul de Marină și atâtea altele.

Elevii noștri trebuie să stea alături de mediul de afaceri, de universități, de echipele inimoase din Asistența socială. Pentru că pot fi buni ingineri, IT-iști sau piloți, dar întotdeauna trebuie să se uite și la cei mai puțin norocoși, la cei vulnerabili, să nu își întoarcă privirea… Avem nevoie de tineri care să fie OAMENI”, se arată în programul electoral al Florentinei Luca-Moise.

Articol electoral publicat la comanda candidatului independent Luca-Moise Florentina, CMF24240349.

Articolul anterior

Bărbat găsit mort de soție în mașină, la Tarcău

Articolul următor

Deputatul Mugur Cozmanciuc (PNL Neamț) anunță scutiri de taxe și impozite

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular