ISSN 2457 - 3973

Florentina Luca-Moise: Voi reface toate curțile grădinițelor și toate locurile de joacă din oraș. Voi face terenuri pentru mișcare și locuri de relaxare pentru vârstnici in fiecare cartier!

Fostul inspector școlar general al ISJ Neamț, candidat independent la Primăria și Consiliul Local Piatra-Neamț, are în programul său refacerea tuturor locurilor de joacă pentru copii din toate zonele ,inclusiv înființarea lor pentru ca sunt cartiere unde acestea nu exista!Cele din curțile grădinițelor sunt un adevărat pericol!

„Este nevoie să le adaptăm nevoilor celor mici, să creăm spații care să îi provoace și să le dezvolte simțurile și abilitățile native”, explică ea.

Mai mult decât atât, Luca-Moise are în plan măsuri și pentru tineri și vârstnici.

„Voi face terenuri de sport în fiecare cartier. Pietrenii activi au nevoie de locuri unde să poată să facă mișcare , unde să socializeze.Sunt lucruri esențiale pentru anul 2024. Trebuie să avem grijă de sănătatea fizică și psihică a oamenilor din oraș, iar ca primar mă voi ocupa îndeaproape de aceste lucruri. Avem nevoie de locuri unde vârstnicii să poată ieși din casă și să se relaxeze. Locuri cu bănci, la umbră, mici piațete, scuaruri,cișmele de apă potabilă.Este nevoie să redefinim orașul și să îl dedicăm oamenilor lui!”, punctează Florentina Luca-Moise.

Toate aceste propuneri se găsesc în programul de guvernare pentru Piatra-Neamț cu care fosta șefă a ISJ s-a înscris în lupta pentru Primăria și Consiliul Local Piatra-Neamț.

Articol electoral publicat la comanda candidatului independent Luca-Moise Florentina, cMF24240349.

Articolul anterior

Ramona Tofan, candidată ADU pentru Consiliul Local: “Piatra-Neamț trebuie să fie pe harta turistică a României”

Articolul următor

Partidul Social Democrat susține antreprenorii români prin programul „CUMPĂRĂM ROMÂNEȘTE” și prin măsuri guvernamentale

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular