ISSN 2457 - 3973

Florentina Moise (candidat PSD Neamț la Senat): ”Chiar dacă nu ne vom putea strânge mâna, ne vom putea privi în ochi”.

Președintele organizației PSD Piatra-Neamț, Florentina Moise, a fost validată de conducerea județeană a partidului să candideze pentru un mandat de senator.
Aflată pe poziția a doua a listei, în tandem cu Răzvan Cuc – fost ministru al Transporturilor, Florentina Moise este determinată să demonstreze că PSD va câștiga majoritatea mandatelor de parlamentar și în județ, dar și la nivel național.
De altfel, Florentina Moise este convisă că și poziția a doua a listei pentru Senat este eligibilă pentru PSD Neamț.
”Am fost validată de colegii din PSD Neamț pentru a candida la funcția de senator. Sunt onorată și le mulțumesc! Voi fi pe poziția a doua, după colegul nostru Răzvan Cuc. Știu că partidele și candidații își fac foarte multe calcule legate de pozițiile ocupate pe liste. Eu nu fac asta. Pornesc la drum știind că PSD este singurul partid care răspunde nevoilor și așteptărilor românilor. Și, cu așa guvern, sunt sigură că PSD va obține, în urma alegerilor, majoritatea în viitorul Parlament. Va fi o campanie dificilă, din cauza restricțiilor. Dar voi face tot posibilul să ajung la cât mai mulți nemțeni. Chiar dacă nu ne vom putea strânge mâna, ne vom putea privi în ochi”, a declarat președinta PSD Piatra-Neamț, Florentina Moise – candidat pentru Senatul României.
PSD Neamț urmează să depună joi, la Biroul Electoral Județean, listele de candidați pentru Parlament.

Articolul anterior

Mugur Cozmanciuc: ”Guvernul a asigurat fondurile pentru angajații DGASPC. Ionel Arsene să explice ce a făcut cu banii!”

Articolul următor

PNL Neamț a depus listele pentru parlamentare. ”Ne-am propus să câștigăm alegerile. Suntem o echipă puternică și unită!”

Un comentariu

  • Mult succes! Oamenii au nevoie de persoane verticale, corecte, care știu ce înseamnă să faci, nu doar să vorbești, pentru a-i reprezenta. Doamna Moise a demonstrat că este un astfel de om.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *