ISSN 2457 - 3973

Florentina Moise, înger păzitor pentru 10 copii şi mamele acestora

Florentina Moise (preşedinta PSD Piatra-Neamţ) continuă faptele bune pe care le-a început în urmă cu luni bune.
De această dată, atenţia Florentinei Moise s-a îndreptat către zece copilaşi care aveau nevoie de tratamente stomatologice dar familiile lor nu îşi permit financiar acest lucru.
„Am însoțit la stomatolog zece copii și pe mamele lor, care au probleme stomatologice dar nu își permit să își trateze afecțiunile din cauză că nu au posibilități financiare. Așa că am făcut tot ce mi-a stat în putere și le-am înlesnit vizita la medicul Alexandru Moraru, din Piatra-Neamț. Îi mulțumesc medicului stomatolog Alexandru Moraru pentru disponibilitatea manifestată, pentru consultațiile acordate, pentru tratamentele aplicate și nu în ultimul rând pentru consilierea pe care a făcut-o micuților și mamelor lor, vorbindu-le despre igiena orală și despre cât de important este să își mențină dinții sănătoși”, a declarat Florentina Moise.
Aceasta a subliniat că va continua să sprijine familiile cu nevoi din comunitate.
„Voi continua să însoțesc și alți copii la medicul stomatolog. Azi am condus un prim grup, dar scopul meu este să fac și alte fapte bune. În viață ești important prin ceea ce faci pentru semeni, contează cum îi ajuți pe cei aflați la nevoie și ce decizii iei pentru a nu-i dezamăgi pe cei din jur. Empatizez ușor și mă implic mult! Dar dacă după eforturile mele apar oameni fericiți, bucuroși că ne-am cunoscut, sunt foarte mulțumită”, a mai precizat Florentina Moise.

Articolul anterior

Deputatul Mugur Cozmanciuc, vot pentru scăderea TVA la lemnele de foc

Articolul următor

Un nemţean a evadat din sufragerie şi a ajuns în … arest

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *