ISSN 2457 - 3973

Florentina Moise (preşedinte PSD Piatra-Neamţ): „”Deschidem uși să aducem bucurie în 300 de case din Piatra Neamț!”

Organizaţia PSD Piatra-Neamţ, condusă de Florentina Moise, pregăteşte o nouă acţiune umanitară în prag de sărbători.
Peste 300 de familii din Piatra-Neamţ vor beneficia de Paşte, din partea organizaţiei social-demorate, de pachete cu alimente.
„Deschidem uși să aducem bucurie în 300 de case din Piatra Neamț! Este dificil uneori să ne imaginăm că nu departe de noi, viața este mult mai grea decât pare. Pentru unii oameni traiul de zi cu zi este o bătălie. Pentru alți oameni este un bun exercițiu de recunoștință pentru lucrurile pe care le au. Pentru unii copii lipsurile sunt parte din realitate. Multe dintre persoanele în vârstă se confruntă, pe lângă singurătate, cu lipsa celor necesare pentru o viață liniștită. Paștele este despre „lumină“. Lumină sfântă, lumină în suflete, lumină care să îndepărteze întunericul din viața unora! Nu putem rămâne indiferenți față de nevoile semenilor și de aceea ne pregătim să ajungem în 300 de case din Piatra-Neamț, organizația municipală a PSD alăturându-se demersului colegei noastre, Ramona David, președinta femeilor social-democrate pietrene, de a merge cu o scânteie de bucurie, acolo unde este nevoie. Vă îndemn să fim conștienți de realitățile de lângă noi și să încercăm să facem lucrurile mai bune pentru cei mai puțin norocoși. Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniștea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia”, a declarat preşedinta PSD Piatra-Neamţ, consilierul local Florentina Moise.
Desigur, în spiritul neaoş această acţiune va fi comentată, politizată şi înfierată exact de cei care poate niciodată nu au făcut un gest de caritate.
În fond, tocmai gesturile contează, mici sau mari, indiferent dacă vin de la organizaţii politice, neguvernamentale, societăţi sau persoane fizice.

Articolul anterior

O femeie imobilizată la pat a fost găsită carbonizată de pompierii ISU Neamţ

Articolul următor

Complexul de Servicii pentru Persoane Adulte cu Probleme Neuropsihice de la Dragomirești, aproape de deschidere (foto-galerie)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.