ISSN 2457 - 3973

O femeie imobilizată la pat a fost găsită carbonizată de pompierii ISU Neamţ

O femeie imobilizată la pat, în vârstă de 66 ani, a fost găsită carbonizată de pompierii ISU Neamţ sosiţi să stingă incendiul care i-a cuprins casa din Ţibucani.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la SVSU Țibucani și Detașamentul de pompieri Târgu Neamț iar în sprijin au venit şi pompierii Detaşamentului Piatra-Neamţ.

„Incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă, generalizat la o casă bătrânească și la acoperișul unei alte case în construcție aflată în aceeași gospodărie, cu posibilitatea propagării la o altă casă învecinată amplasată la o distanță de aproximativ 1.5 metri. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars: casa bătrânească cu bunurile materiale aflate în interior și acoperișul celeilalte case pe o suprafață de aproximativ 220 metri pătraţi. Din păcate, în interiorul locuinței,  pompierii au găsit trupul carbonizat al unei femei de 66 ani, imobilizată la pat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Jarul căzut din sistemele de încălzire a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Intervenția de stingere a incendiului a durat aproximativ 4 ore.

Articolul anterior

Deputatul Mugur Cozmanciuc (PNL Neamţ): „Sprijin pentru România” – pachet de măsuri ecomomico-sociale pentru mediul de afaceri!

Articolul următor

Florentina Moise (preşedinte PSD Piatra-Neamţ): „”Deschidem uși să aducem bucurie în 300 de case din Piatra Neamț!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular