ISSN 2457 - 3973

Florentina Moise (PSD): ”Până la urmă, te implici în politică pentru a face. Vom sprijini HORECA din Piatra-Neamț!”

Președintele PSD Piatra-Neamț, Florentina Moise, a anunțat că în calitate de consilier local va propune adoptarea unei măsuri care să vină în sprijinul antreprenorilor HORECA.
”Alături de colegii mei consilieri locali în Consiliul Local Piatra-Neamț vom depune o propunere de Hotărâre prin care vom cere ca pe tot parcursul anului viitor cei din domeniul HORECA din oraș să poată folosi trei metri din spațiul public din fața fiecărei locații, acolo unde este posibil, în schimbul unei chirii de numai 1 LEU PE LUNĂ. În acest fel, ei vor putea compensa, cât de cât, pierderile din acest an sumbru.
Mai mult, vom cere și ANULAREA TAXEI DE FUNCȚIONARE pentru anul 2020, întrucât restaurantele au fost închise. Nu le poți cere administratorilor și patronilor să achite sute de lei calculate pe numărul de mese, în condițiile în care știm cu toții care a fost situația! De ce să plătească, dacă au avut lacăte pe uși? Este o decizie pe care noi, ca social-democrați, am luat-o gândindu-ne la adminstratorii din HORECA, la familiile lor, la micile lor afaceri. Pentru că pe noi ne interesează dacă oamenii au ce pune pe masă, la copii! Era bine dacă o astfel de inițiativă ar fi venit de la liberali, cei care susțin că lucrează pentru mediul de afaceri… Vedem prea bine cum o fac! Colegii mei concep în acest moment hotărârea de Consiliu Local. Sper să avem susținerea majorității și să putem da astfel o mână de ajutor celor din această branșă, cea mai năpăstuită dintre toate! Cred că e de datoria noastră să punem umărul și să le arătăm susținere celor care ne-au oferit, la rândul lor, momente de neuitat! Să nu uităm câte petreceri, aniversări, momente speciale cu prieteni am petrecut pe terasele din oraș! Cred că nu e pietrean să nu își fi dus familia la un suc, o înghețată, o cină … sau prietenii la o bere. Rolul nostru de politicieni aleși este de a susține comunitatea. V-am promis că vom fi în slujba voastră și ne ținem de cuvânt”, a declarat Florentina Moise.
Rămâne de văzut dacă și consilierii locali de la celelalte partide vor susține prin vot inițiativa PSD.

Articolul anterior

Senatorul Emilia Arcan renunță la PRO România! Se întoarce în PSD?! ”Voi continua să fac politică social-democrată!”

Articolul următor

Primarul Andrei Carabelea: Sprijinim educația și modelele de bune practici.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *