ISSN 2457 - 3973

Florentina Vasiliu Moisă și Ciprian Șerban au demisionat din CJ și UNPR! Și-au depus adeziunile la PSD!

Florentina Vasiliu Moisă, președinte interimar al UNPR Neamț și Ciprian Șerban, vicepreședinte al filialei, și-au depus demisia, vineri, atât din calitatea de consilier județean cât și din partid. Gestul lor este motivat de fuziunea pe care UNPR intenționează să o va facă alături de PNL.

După ce în campania electorală au semnat o alianță pentru alegeri cu PSD, în urma căreia au obținut 2 mandate de consilier județean și unul de consilier local la Piatra Neamț, demisionarii susțin că se văd în postura de a fi membri ai unui partid împotriva căruia au candidat.ciprian șerban

”Suntem oameni serioși care ne ținem de cuvânt așa cum au făcut și cei din PSD Neamț față de noi. Nu ne-am făcut un scop din mandatele de consilier județean și de aceea atât eu cât și Florentina Moisă Vasiliu am demisionat. De asemenea, am demisionat din UNPR și ne-am depus adeziunile la PSD”, a declarat, pentru newsallert.ro, Ciprian Șerban.

Florentina Moisă Vasiliu și Ciprian Șerban au fost singurii progresiști de pe lista comună cu PSD pentru Consiliul Județean. Așadar, locul lor va fi luat de supleanți membri ai PSD.

O nouă ședință de constituire a Consiliului Județean în care ar trebui să fie aleasă conducerea instituției a fost programată pentru marți de la ora 14.00. Majoritatea PSD-ALDE-PMP îl susține pe Ionel Arsene (PSD) pentru funcția de președinte al CJ  și pe Ion Asaftei (ALDE) și Laurențiu Dulamă (PMP) pentru funcțiile de vicepreședinți.

De la ora 10.00 va avea loc ședința de constituire Consiliului Local Piatra Neamț în care vor fi aleși cei 2 viceprimari.

Aceeași majoritate de la județ îi susține pe funcțiile de viceprimar pe Luminița Vîrlan, de la PSD, și Bogdan Gavrilescu, de la PMP.

Articolul anterior

PNL Neamț invită liderii partidelor de dreapta și centru-dreapta la dialog

Articolul următor

Ionel Arsene, președinte PSD Neamț: PNL își bate joc de voturile nemțenilor

5 Commentarii

  • Asmarandei Adrian Unpr

    • Ce este cu dumnealui?

  • Ma uit la acest domn Serban si constat ca tot ce a „atins” a cam distrus. Nu ma refer la episodul Constanta, caci viata se va razbuna. In ce priveste UNPR-ul, dupa ce si-a indepartat prietenul Craciun, apoi nasul Moisii, l-a transformat intr-o butoniera a PSD-ului, distrugandu-l. Se invarte in groapa raposatul Tarata, care facuse cea mai puternica organizatiei din tara (cred ca vi-l amintit dna Moisa). Pana si limbajul e imprumutat de la dl. Arsene – „suntem oameni seriosi…”. Si cand te gandesti ca vrea sa devina deputat, ca deh…are licenta. Stimati cititori ai site-ului Newsallert, va puteti inchipui cine ne va reprezenta pe noi in Parlament?????? Credeti ca va aduce macar o ridica macar un singur deget pentru nemteni???? Oare noi in Neamt chiar nu avem oameni valorosi care sa ne reprezinte in Parlament??? De ce nu au incercat sa candideze la o primarie? Se ascund pe listele partidelor????

  • VERTICALITATE!!!!

  • daca comentarul meu nu conteaza nu va mai deranjez.incepeti sa lucrati selectiv,nu respectati si alte opinii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *