ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene, președinte PSD Neamț: PNL își bate joc de voturile nemțenilor

 

”PNL și-a bătut joc astăzi în două rânduri de voturile nemțenilor și au blocat, prin boicotul fără niciun argument al consilierilor acestora, activitatea Consiliului Județean și pe cea a Consiliului Local din Piatra Neamț. Sunt profund revoltat când văd că votul cetățenilor din Neamț este luat în derâdere. Oamenii din Piatra Neamț și din tot județul au nevoie de oameni responsabili care să îi conducă. Cei din PNL au călcat în picioare voturile nemțenilor care, de bună-credință, au avut încredere că-i vor reprezenta în administrația publică.

Liberalii vopsiți în portocaliu au ales să fugă de răspundere, crezând că așa vor amâna formarea unor majorități care vor pune capăt jafului pe care l-au făcut în instituțiile publice din Neamț, instituții la conducerea cărora s-au aflat în ultimii ani reprezentanții PDL-ului, noul PNL azi. Sunt convins că tot acest joc politic îi va determina pe oameni să îi taxeze pe aceşti indivizi care nu văd decât interesul de grup, interesul de la Apaserv unde au contracte. Marea lor frică este că vom veni și vom vedea cum s-au administrat banii din judeţul Neamţ.

Am spus-o în repetate rânduri, iar acum mi se reconfirmă, că PNL este condus de niște oameni care nu au legătură cu judeţul Neamţ, pe care nu îi interesează ce se întâmplă cu judeţul nostru. Boicotul de azi a fost cea mai clară dovadă pe care ne-o puteau oferi cei din PNL și Mugur Cozmanciuc, cel care e cu gândul la vacanță sau la Iașul din care a fost transferat.

Și la Primăria Piatra Neamţ şi la Consiliul Judeţean Neamţ trebuie să ne apucăm de treabă cât mai repede, deoarece sunt contracte, sunt fonduri europene de absorbit. Noi vom fi prezenți și la CL și la CJ, așa cum prevede legea. Fac apel la cei din PNL să vină și să se achite de atribuțiile pe care și le-au asumat în fața oamenilor”

Articolul anterior

Florentina Vasiliu Moisă și Ciprian Șerban au demisionat din CJ și UNPR! Și-au depus adeziunile la PSD!

Articolul următor

Holograf concertează astăzi pe platoul de la Curtea Domnească

2 Commentarii

  • Cred ca inainte de a posta mesajele scrise de consilieri, dl. Arsene ar trebui sa le mai corecteze in sensul ca nu e in postura de a vorbi despre portocaliu si PDL. Sa nu uite ca majoritatea si inclusiv functia la care viseaza se datoreaza unor portocalii, numiti PMP. Iar cu PDL-ul condus de redutabilul domn Stefan a facut multe „combinatii” politice. Se pare ca uita foarte repede. Domnia sa a urcat pe seama necazurilor a doi titani ai Neamtului: decesul d-lui Tarata, respectiv problemele cu legea ale d-lui Stefan. Deci nu a ajuns, vremelnic, in varful politicii nemtene, avand vreo opozitie acerba. Daca cei doi erau in ecuatie nu stiu daca ieseau din Targu Neamt. Oricum, in viata e important sa fii om, mai ales un om ponderat, pentru ca distanta din cer la pamant, de cele mai multe ori, dureaza cateva secunde. Iar istoricul nu e unul care sa-l faca sa doarma linistit. In rest, tot binele din lume tuturor!

  • Şi, mai ales, că, la conducerea PSD Piatra Neamţ este o fostă „portocalie”, de cursă lungă, aş putea zice…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *