ISSN 2457 - 3973

FOTO-Eveniment caritabil la Piatra-Neamţ: 100 de copii vor putea merge la școală fără a simți frigul și foamea.

Un nou eveniment caritabil, din lungul şi nesfărşitul şir de evenimente similiare organizate de Carmen Suciu şi Florentina Moise, s-a derulat, joi seara, la Piatra-Neamţ, în sala Consiliului Judeţean Neamţ.
Zeci de persoane au participat activ (prin donaţii) la un spectacol caritabil graţie căruia 100 de copii din Piatra-Neamţ vor putea merge la şcoală fără să simtă foamea sau frigul.
„Carmen Suciu, te-ai născut să ajuți și ești făcută să te implici și să schimbi lumea în mai bine! Am inima plina de bucurii că împreună am putut aduce bucurie unor suflete! Bunătatea adună oamenii! Așa cum v-am promis, voi începe a va transmite rezultatele evenimentului. Până la urmă, nu a fost un eveniment doar al Florentinei Moise sau a minunatei echipe a asociației Născută Înger. A fost o reușită a tuturor celor prezenți în sală sau implicati chiar de la distanță! Astazi, voi vorbi despre unul dintre obiectivele evenimentului „Ella Suciu „.Ne-am propus ca să îmbrăcăm si sa oferim ghiozdane cu rechizite la 100 copii. Și da,bunătatea a adunat oamenii! Am reușit acest lucru! 100 de copii, din Piatra Neamț vor putea merge la școală fără a simți frigul și foamea! Vă mulțumesc”, a declarat Florentina Moise.
Cei care doresc să sprijine acţiunile Asociaţiei „Născută Înger” trebuie să ştie că în fiecare clipă este nevoie de ajutorul lor.

Articolul anterior

Activităţile culturale programate sâmbătă, 4 septembrie 2021, la „Neamţ Art Festival – Spaţiu deschis culturii”

Articolul următor

Deputatul Mara Calista (PNL Neamţ): Vaccinare gratuită împotriva HPV până la 18 ani

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.