ISSN 2457 - 3973

FOTO-GALERIE Două case din Borleşti, distruse de un incendiu devastator!

Două case din Borleşti au fost distruse de un incendiu devastator, produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la un scurt-circuit.

Intervenţia pompierilor pentru stingerea flăcărilor a durat mai bine de 4 ore!

„În jurul orei 03:15, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din comuna Borlești. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul a două locuințe (aflate la o distanță de aproximativ 2 m una de cealaltă) și la mai multe anexe gospodărești. Incendiul s-a propagat cu repeziciune din cauza vântului puternic și a cantității mari de materiale combustibile. Persoanele ce se aflau în locuință s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii militari cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Roznov și Borlești. Forțele de intervenție au evacuat din cele două locuințe bunurile materiale aflate în interior”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

După finalizarea intervenției, pompierii au constatat că în urma incendiului au ars acoperișul celor două locuințe pe o suprafață de aproximativ 400 metri pătraţi, trei tone de plante furajere depozitate în podul unei case, 800 kilograme de cereale, bunuri materiale aflate în interiorul unei camere dintr-o locuință, anexele gospodărești construite din lemn pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătraţi cu bunurile materiale din interior acestora și 20 metri liniari de gard din lemn.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale la locul evenimentului unei femei (proprietara locuinței) de 78 de ani ce a suferit un atac de panică.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil,  din cauza unui aparat electric pentru încălzire  lăsat sub tensiune (scurtcircut electric).

Articolul anterior

Scrisoarea emoţionantă a unui luptător de la Serviciul de Acţiuni Speciale din IPJ Neamţ

Articolul următor

Doi răniţi după ce o şoferiţă din Roznov a intrat cu maşina într-un podeţ la Borleşti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.