ISSN 2457 - 3973

FOTO-GALERIE Gospodărie distrusă de un incendiu la Borleşti, din cauza unei ţigări

O gospodărie din localitatea Ruseni – comuna Borleşti a fost distrusă vineri (15 aprilie) de un incendiu care a izbucnit din cauza unei ţigări.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț și SVSU Roznov și Borlești.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la un adăpost pentru animale și la două anexe gospodărești,  cu posibilitatea propagării la locuință și la o gospodărie învecinată.

„Au ars acoperișul unui adăpost pentru animale pe o suprafață de 50 metri pătraţi, 1.5 tone de fân, un metru cub de scândură, gardul din lemn pe o suprafață de aproximativ 40 metru liniari, o magazie cu o suprafață de 20 metri pătraţi în care se aflau aparate și unelte pentru grădinărit și încă un adăpost pentru animale cu o suprafață de 40 metri pătraţi în care se aflau 5 capre, 2 porci și un câine. În urma incendiului au ars și 0,5 tone de plante furajere din gospodăria învecinată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

La această intervenție a participat și plt.adj.șef Irimia Gabriel, aflat în timpul liber.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei țigări, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Articolul anterior

Eugen Țapu-Nazare (PNL): ”Gaze românești pentru România, prin legea offshore!”

Articolul următor

Primăria Piatra-Neamţ, dată în judecată de Prefectură pentru ilegalităţile din contractul privind parcările de reşedinţă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.