ISSN 2457 - 3973

FOTO/VIDEO Casa unei bătrâne de 84 ani, din Girov, distrusă de un incendiu pus intenţionat

Casa unei bătrâne în vârstă de 84 ani, din Gura Văii – Girov, a fost distrusă, joi seara, de un incendiu pus intenţionat.

La sosirea primelor echipaje de intervenție ale ISU Neamţ, incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărescă și la acoperișul locuinței, cu posibilitatea propagării la alte locuințe din cauza condițiilor meteo nefavorabile (vânt).

„Proprietara locuinței, în vârstă de 84 de ani, a suferit un atac de panică. Aceasta a fost asistată de echipajul SMURD, refuzând transportul la spital. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars: acoperișul locuinței (construit din astereală din lemn și acoperit cu plăci de azbociment) aproximativ 250 mp, pereții din lemn a anexei gospodărești pe o suprafață de 100 mp și bunurile materiale din interiorul anexei (aparate electrocasnice,  materiale textile etc)”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil,   din cauza acțiunii unei persoane iresponsabile cu probleme de natură medicală.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii militari cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și pompierii voluntari din cadrul SVSU Girov.

Articolul anterior

Groaznic accident la Zăneşti. O maşină a intrat în mai mulţi copaci şi s-a răsturnat.

Articolul următor

Drumul României către Euro 2024. Se califică tricolorii prin intermediul Nations League?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.