ISSN 2457 - 3973

Furnicuțele albe de la PMP au ”descins” în Piața Centrală din Piatra-Neamț (foto-galerie)

”Furnicuțele albe”, așa cum sunt cunoscuți reprezentanții PMP datorită hainelor albe pe care le poartă, au luat la pas municipiul Piatra-Neamț.

Week-end-ul trecut, aceștia au mers în Piața Centrală din oraș unde au stat de vorbă atât cu comercianții cât și cu pietrenii veniți la cumpărături.

”Ăștia suntem noi! Mulți, dar deștepți. O familie, în toate sensurile, care este în slujba dumneavoastră. Familia PMP Neamț gata să vă asculte nevoile și să găsim cele mai bune soluții pentru dumneavoastră. Ieri, am fost în Piața Centrală, am stat de vorbă cu producătorii locali, dorim să-i sprijinim, iar pentru asta am gândit un proiect pentru a veni în ajutorul lor. Cumpărăm produse românești de la producători locali, economia trebuie salvată!  Construim împreună un oraș Piatra-Neamț de 🔟 +! Toți pentru Piatra-Neamț!”, a declarat președintele PMP Neamț, viceprimarul Bogdan Gavrilescu.

Liderul PMP Neamț – candidat la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț – a adăugat că precampania și campania electorală se vor desfășura din poartă în poartă, din ușă în ușă, om cu om.

Articolul anterior

UPDATE Arde fabrica de pâine Panmont de la Piața Centrală din Piatra-Neamț (foto-video)

Articolul următor

Laurențiu Leoreanu își justifică retragerea de la Primăria Roman și anunță ferm susținerea lui Mugur Cozmanciuc la președinția CJ Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.