ISSN 2457 - 3973

Gala Generaţiilor 2024 – respect şi recunoaştere pentru pietrenii care fac cinste oraşului

Gala Generaţiilor 2024 a fost o ediţie care, din nou, a pus în valoare pietrenii care fac cinste oraşului.

Elevii cu rezultate merituorii dar şi dascălii lor precum şi cuplurile care au împlinit, anul acesta, 50 ani de căsătorie au primit recunoaştere din partea administraţiei locale şi a întregii comunităţi.

Practic, manifestările legate de Ziua Oraşului Piatra-Neamţ au debutat cu premierea elevilor care au obţinut rezultate foarte bune la olimpiadele naţionale şi internaţionale.

Aşa cum este şi normal, profesorii îndrumători au primit şi ei recunoaşterea muncii alături de elevi.

În total, au fost 150 elevi şi dascăli care au fost premiaţi semn că municipiul Piatra-Neamţ are o pepinieră bogată în educaţie.

De asemenea, peste 200 cupluri care au împlinit anul acesta cinci decenii de căsătorie au fost premiate de conducerea Primăriei Piatra-Neamţ.

„Seara de ieri de la Piatra Fest 2024 a fost una încărcată de emoție, de la început până la sfârșit. În primul rând, pentru că a avut loc Gala Generațiilor, momentul în care îi onorăm pe elevii și profesorii care au obținut rezultate remarcabile la învățătură și cuplurile care serbează nunta de aur, simboluri vii ale iubirii și dedicării. Este modul în care ne arătăm recunoștința față de cei care, prin eforturile lor, aduc cinste orașului nostru și ne inspiră pe toți să fim mai buni. În timpul galei de premiere ne-am bucurat de momentele artistice susținute de elevii talentați ai Liceului de Arte „Victor Brauner”, cărora le mulțumesc pentru că au creat un cadru cu adevărat festiv și amintiri prețioase pentru toți cei prezenți. Seara s-a încheiat cu spectacolul cinematic pop de excepție al pianistei, compozitoarei și cântăreței Leyah. A fost un concert plin de emoție și de povești! Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost prezenți la evenimentele de ieri și vă invit astăzi să ne bucurăm de spectacolele artiștilor locali și de cele două super concerte susținute de Mario Fresh și Andra”, a declarat primarul Andrei Carabelea.

Piatra Fest continuă sâmbătă şi duminică, fiind programate concerte ale talentelor din Piatra-Neamţ dar şi ale unor artişti de renume cum sunt Mario Fresh, Andra sau Irina Rimes.

Articolul anterior

Mesajul deputatului Laurenţiu Dan Leoreanu cu prilejul Sf. Apostoli Petru şi Pavel

Articolul următor

Mii de oameni, electrizaţi de Andra şi Mario Fresh, în a doua zi de Piatra Fest 2024

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular