NewsAllert :

Țigări de contrabandă vândute din camion la Alexandru cel Bun. Șoferul din Belarus a fost reținut.

Județul Neamț a depășit 5.000 cazuri COVID! Piatra-Neamț și Bicaz – aproape de SCENARIUL ROȘU!

Mugur Cozmanciuc: ”Guvernul a asigurat fondurile pentru angajații DGASPC. Ionel Arsene să explice ce a făcut cu banii!”

Municipiul Piatra-Neamț și alte 6 localități – LA UN PAS DE CARANTINĂ! Lista cu fiecare oraș/comună din Neamț!

Președintele PMP Neamț, Bogdan Gavrilescu: ”Nu mergem în alianță dacă nu suntem considerați parteneri!”

COVID-19/ Cursuri suspendate de marți, 20 octombrie, în școli din Piatra-Neamț, Roman, Târgu Neamț și Podoleni

Surprize pe listele de candidați ai PSD Neamț pentru alegerile parlamentare

O fetiță de 14 ani a fost accidentată grav pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamț

Au fost validați toți candidații PNL Neamț pentru parlamentare. Iată numele acestora.

Grav accident rutier cu 4 victime la Bodesti. A intervenit Descarcerarea!

Situația COVID-19 în Neamț, vineri – 16 octombrie! Vești bune și vești rele de la DSP Neamț!

PNL-USRPLUS-PRO România – noua majoritate politică în Neamț! Declarații importante ale celor 3 lideri! (video)

Anunțul anului în politica din Neamț! Conferință comună PNL – USRPLUS – PRO România! PSD și Arsene stau în opoziție 4 ani!

Un polițist în vârstă de 46 ani, din Neamț, a fost găsit mort în apartamentul său

A ”parcat” mașina într-un stâlp din curtea R.A.R. Neamț

  • 21 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

George Lazăr, atac devastator la prefectul “Maria Gheorghe alias Daniela Soroceanu”!

Comunicat de presă

Am urmarit interventia din presa a doamnei “Maria Gheorghe” alias-Daniela Soroceanu, înca Prefecta a judetului Neamt.

Într-o interventie demna de discursurile PrimSecretarului de judet Maria Gheorghe din perioada anilor de trista amintire a epocii comuniste,am vazut cu stupefactie si cu un puternic sentiment de revolta cum in 2019, la 30 de ani de la revolutie,cum un inalt functionar public platit din nostri ai contribuabililor, ameninta oamenii de buna credinta,patrioti,nemtenii care isi iubesc judetul si care se bat pentru drepturile legale. Mi se pare ca doamna Prefect a devenit intre timp Procuror, de tip stalinist si ameninta cu articole din Codul Penal oamenii liberi care vor sa-si exprime numultumirea fata de problema Cheile Bicazului. Am observat cu bucurie in suflet ca si parte a presi nemtene s-a alaturat si incurajat demersul societatii civile de a protesta impotriva nedreptatilor si a lipsei de interes a autoritatilor in solutionarea corecta a dosarului Cheile Bicazului.
Cum veți proceda distinsa doamna Prefect -PSD? Ne veți face dosare penale tuturor nemtenilor si jurnalistilor care avem curaj sa ne spunem nemultumirea? Trimiteti jandarmii ca pe 10 August, cum a facut dl Dragnea si sefa Dvs doamna Carmen Dan?
Pe fondul problemei, consider si sunt convins ca orice persoana de buna credinta,gandeste la fel, ca s-a ajuns in aceasta situatie extrem de grava din cauza lispei de interes a autoritatilor.
Daca in spete judiciare, in care parti sunt ApaServ Neamt, Companie in subordinea Consiliului Judetean, Spitalul Judetean ori alte societati patronate de acelasi Consiliu Judetean Neamt, s-au gasit fonduri de ordinul milioanelor de lei pentru a angaja firme de avocatura in apararea intereselor financiare, in cazul Cheile Bicazului si a 5000 ha teren ale Judetului Neamt, nu s-au mai gasit resurse financiare nici macar pentru a asigura transportul juristilor CJ, ai Prefecturii pt a face act de reprezentare la termenele de judecata.
Ori o astfel de abordare este total paguboasa judetulului nostru si arata clar lipsa de interes a institutiilor statului captive in mina PSD față de apararea patrimoniului nemtean.
Nu poti sa vii sa clamezi ca vinovati sunt altii care au fost in functii acum 5-10 ani de zile in urma, cand tu care esti la putere nu ai facut nimic in ultimii ani de zile si aveai toate pirghiile. In acceptiunea unor lideri PSD, nemtenii nemultumiti, revoltati, scandalizati care reclama lipsa de implicare a autoritatilor sunt vinovati si trebuie sanctionati penal pentru ca isi striga durerea.
O astfel de mentalitate este grava si dauneza democratiei, principiilor si valorilor consacrate intr-o tara europeana precum România.
Corect este ca Prefectura si Consiliul Judetean sa vina in fata opiniei publice si sa raspunda la urmatoarele intrebari:
1. Ce demersuri au intreprins in ultimii 3 ani in a apara corect interesele patrimoniale ale judetului Neamt in dosarul Cheile Bicazului?
2. La cite termene de judecata au trimis juristii institutiilor sa faca acte de aparare calificata la Tribunalul Prahova?
3. Ce acte de procedura au exercitat in aparare?
4. Ce forma de ajutor au oferit comunei Bicaz Chei parte in dosarpentru sustinerea apararilor in dosar?
5. Cu ce solutii vin de la acest moment pentru viitor in faza de Apel pentru a ne recistiga drepturile noastre patrimoniale in dosarul Cheile Bicazului?
Aflu cu mahnire in suflet ca nici autoritatile de la cel mai inalt nivel al conducerii Consiliului judetean nu au stiut si nu au fost informate pina zilele trecute despre acest proces. Dar ii felicit ca au curaj sa spuna lucrurilor pe nume.
Dragi nemteni, consider ca cineva isi bate joc de noi de interesele noastre si asta pe banii nostri si pe patrimoniul judetean. Cheile Bicazului sunt un obiectiv patrimonial si turistic major al judetului nostru.
Haideti sa nu ne lasam intimidati de amenintarile doamnei Prefect PSD si sa incercam fiecare dintre noi sa facem ce putem pentru a sensibiliza liderii judeteni,in sensul de a iesi din zona de dezinteres si pt a actiona in favoarea Neamtului.
Neamtul si oamenii frumosi ai acestui tinut nu sunt nici intimidati si nici speriati de Amenintarile comunistoide ale PSD-ului .
Cu Gândul bun înainte și cu Doamne Ajută penttu Neamt.

George Lazăr

Articolul anterior

Accident mortal la Hanul Ancuței produs de un șofer din Neamț! În total sunt 9 victime!

Articolul următor

Concertul de deschidere al noii ediții a VACANȚELOR MUZICALE

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *