ISSN 2457 - 3973

Accident mortal la Hanul Ancuței produs de un șofer din Neamț! În total sunt 9 victime!

Un accident mortal soldat cu o persoană decedată și alte opt rănite, între care și copii, s-a produs sâmbătă după-amiază pe drumul european E85, în zona Hanul Ancuței.

Șoferul unui autoturism înmatriculat în Neamț nu ar fi acordat prioritate unui alt autoturism și s-a produs coliziunea dintre cele două mașini. O mașina s-a răsturnat și mai multe persoane au fost proiectate pe carosabil.

”Se pare că şoferul unui autoturism înmatriculat în Neamţ nu a acordat prioritate la ieşirea de la Hanul Ancuţei şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În momentul impactului, primul autoturism s-a răsturnat. Din cauza impactului, o femeie, trei copii şi o bătrână au fost proiectaţi în afara autoturismului, conducătorul auto rămânând prins în interior. Din autoturismul lovit a fost scos şoferul, ceilalţi pasageri rămânând încarceraţi”, au declarat reprezentanții Poliției.

Bătrâna în vârstă de 78 ani din mașina înmatriculată în Neamț a decedat pe loc.

Din același autoturism, un copil de 11 ani a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Sf Maria din Iaşi. De asemenea, o femeie de 27 de ani, a fost transportată deja de un Echipaj de Prim Ajutor la Spitalul Municipal Paşcani.

Și celelalte persoane au suferit răni însă nu atât de grave dar vor fi transportate la spital.

Polițiștii se află la fața locului.

 

Articolul anterior

Iată cine concertează sâmbătă la Zilele Orașului Piatra-Neamț

Articolul următor

George Lazăr, atac devastator la prefectul „Maria Gheorghe alias Daniela Soroceanu”!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *