ISSN 2457 - 3973

George Lazăr (PNL): Ca preşedinte al CJ Neamţ, voi pune în valoare Drumul Baltagului, de la Borca la Tarcău

Drumul Baltagului, de la Borca la Tarcău, este unul dintre proiectele pe care le voi pune în valoare, ca preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Este un traseu încărcat de istorie pe care în parcurge Vitoria Lipan, personajul principal al romanului “Baltagul”, publicat de Mihail Sadoveanu în urmă cu aproape 100 ani.

Un drum pitoresc, care străbate Valea Tarcăului şi Valea Bistriţei, care va aduce dezvoltarea fiecărei comunităţi pe care o străbate.

Vom dezvolta zone de informare turistică, puncte gastronomice de interes local, parteneriate publice-private pentru sprijinirea mediului de afaceri din domeniul HORECA.

Drumul Baltagului va face legătura cu Drumul Talienilor, un alt traseu pitoresc care leagă Neamţul de Bucovina şi care va atrage turişti din toate colţurile ţării şi din străinătate.

Sunt pregătit şi determinat ca preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ şi în paterneriat cu primarii tuturor localităţilor, indiferent de culoarea politică, să dezvoltăm proiecte care să aducă dezvoltare şi beneficia tuturor comunităţilor. Iar turismul este unul dintre pilonii principali prin care putem şi trebuie să dezvoltăm judeţul Neamţ!

 

Cu respect,

George Lazăr, preşedinte PNL Neamţ

Candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ

 

*****

 

În vârstă de 43 ani, George Lazăr este căsătorit şi tatăl a două fetiţe.

Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Petre Andrei” Iaşi şi licenţiat în ştiinţe juridice, cu trei mastere în domeniul Dreptului administraţiei publice, Ştiinţelor penale şi Dreptului European.

Este membru al Baroului Neamţ şi avocat practician de peste 20 ani.

Timp de două mandate, în perioada februarie 2013 – martie 2014 şi decembrie 2019 – ianuarie 2022, a ocupat demnitatea de prefect al judeţului Neamţ.

Una dintre cele mai importante realizări ca prefect a fost recâştigarea în instanţă a Cheilor Bicazului pentru judeţul Neamţ.

În anul 2022 a fost numit ministru – secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, postură din care a reprezentat România la diverse evenimente pe plan extern.

Din punct de vedere politic, în anul 2021 a fost ales în funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal – filiala Neamţ.

George Lazăr candidează pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

 

Articolul anterior

Întrerupere temporară furnizare apă în sat Nemţişor din comuna Vânători-Neamţ

Articolul următor

Întrerupere temporară furnizare apă pe strada Bistriței din cartier Capșa – Orașul Bicaz

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular