ISSN 2457 - 3973

George Lazăr (PNL) şi-a depus candidatura la preşedinţia CJ Neamţ! Iată cei 43 candidaţi liberali pentru funcţia de consilier judeţean!

Preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr, şi-a depus, luni (22 aprilie), candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

La sediul Biroului Electoral Judeţean Neamţ, George Lazăr a fost însoţit de primarul municipiului Piatra-Neamţ, Andrei Carabelea, primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaie, deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu (candidat la Primăria Roman), senatorul Eugen Ţapu Nazare, candidaţii liberali pe lista de consilieri judeţeni dar şi candidaţi la funcţia de primar.

„Sunt alături de colegul şi prietenul meu George Lazăr pentru a da un semnal că Piatra-Neamţ şi proiectele de modernizare ale oraşului au nevoie de un parteneriat corect cu Consiliul Judeţean. Am încredere că din 9 iunie, Piatra-Neamţ va fi ajutat să gestioneze proiectele de modernizare, proiectele din sănătate, că vom avea un spital judeţean nou pentru pietreni, pentru nemţeni. Că vom rezolva problema apei şi problema transportului public! Nu avem astăzi niciun cuvânt, nicio şansă de a soluţiona aceste probleme pentru că suntem împiedicaţi sistematic şi aceste probleme sunt gestionate exclusiv de Consiliul Judeţean Neamţ”, a declarat primarul municipiului Piatra-Neamţ, Andrei Carabelea.

„Din 9 iunie, vă spun 100% că George Lazăr va fi viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ. E un tânăr avocat, de 43 ani, dar cu o vastă experienţă administrativă: consilier municipal la Roman, viceprimar de Roman, două mandate de prefect al judeţului – iar în al doilea mandat a adus, înapoi, acasă, Cheile Bicazului – iar acum este ministru secretar de stat. Aşadar, îmbină experienţa administraţiei publice locale, regionale şi centrale. De aceea, este cel mai bun şi potrivit candidat pentru preşedinţia CJ Neamţ, pe care o va şi câştiga”, a precizat senatorul Eugen Ţapu-Nazare.

„Sunt împreună cu echipa PNL Neamţ, susţin cu toată inima şi credinţă candidatura domnului George Lazăr. Prin această candidatură şi prin votul nemţenilor din 9 iunie, vom aduce Romanul, acasă, înapoi în Neamţ. El a fost trimis de fosta şi actuala conducere a CJ Neamţ în pribegie. A lipsit de la masa fondurilor repartizării, a fost Cenuşăreasa, acest municipiu care aduce 51% din PIB judeţului”, a subliniat deputatul Laurenţiu Dan Leoreanu, candidat pentru funcţia de primar al municipiului Roman.

Liderul PNL Neamţ, George Lazăr, a subliniat că echipa liberală propune mai multe proiecte de dezvoltare ale judeţului, în toate zonele.

„Le mulţumesc tuturor colegilor din PNL Neamţ care şi-au asumat să candideze în cele 83 localităţi. Acolo unde avem primari liberali se vede acest lucru, se vede prosperitate, dezvoltare, se văd investiţii, fonduri guvernamentale şi europene. Aceste lucruri vor fi vizibile în toate localităţile unde colegii liberali vor câştiga funcţiile de primar. Ne propunem şi vom câştiga alegerile în judeţul Neamţ! În ultimii 10 ani, judeţul a fost condus de PSD timp în care au fost ratate proiecte în valoare de peste 400 milioane euro, fie că vorbim de proiectul de apă şi canal în valoare de 311 milioane euro, fie că vorbim de proiectele de modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă, de 80 milioane euro şi exemplele pot continua. A venit momentul să ieşim sfera ghinionului şi neşansei în judeţul Neamţ Avem nevoie de o administraţie adevărată care gândeşte pentru dezvoltare. Avem parteneriate între CJ Neamţ şi Primăria Piatra-Neamţ, pentru modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă şi construirea unui spital judeţean nou, avem proiectele autostrăzilor A7 şi A8 care vor dezvolta şi zona Roman, avem varianta ocolitoare a municipiului Piatra-Neamţ, dezvoltarea zonei turistice de la Piatra-Neamţ până la Bicaz Chei, Borca şi Târgu Neamţ. Îmi propun să câştigăm aceste alegeri locale în primul rând pentru nemţeni, pentru un suflu nou, pentru a aduce judeţul acolo unde îi este locul, în topul judeţelor din România. Un judeţ în care tinerii să rămână acasă, să îşi găsească locuri de muncă, să fim ca într-o familie în care să fim unii lângă alţii, şi la bine şi la greu, dar mai ales la bine, pentru că destul am fost la greu”, a declarat preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr, candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Iată şi lista de candidaţi ai PNL Neamţ pentru funcţia de consilier judeţean:

1. GEORGE LAZĂR
2. STAVARACHE VALENTIN
3. ISCIUC MIHAELA ELENA
4. ARDELEANU SILVIU BOGDAN
5. ACIOCÂRLĂNOAE ANDREI
6. ACATRINEI DUMITRU
7. STOICA MIHAI DORU
8. CREŢU GHEORGHE LAURENTIU
9. ŢAPU NAZARE VLAD GEORGE
10. ISTRATE MIHĂIŢĂ
11. BLAGA LUCIAN
12. MERARU IOAN
13. GRĂDINARIU MARIUS CRISTI
14. MOCANU MIHAI ANDREI
15. BELOIU MIRCEA
16. MISĂILA GEORGE ŞTEFAN
17. BEREŞOAE PAVEL
18. MOCANU TOADER
19. GROSU DUMITRU CORNELIU
20. BERESCU IORDAN
21. BARNA CLAUDIA MANUELA
22. TĂMĂSLĂCARU VALENTIN
23. SOCEA ANA
24. COSMA FLORIN MIHAI
25. BACAUANU PATRASCU CATALIN IONUT
26. CRIŞAN LAZAROV LOREDANA FLORENTINA
27. BLAGA MARIA
28. POPA ION LUCIAN
29. PAVĂL MIHAIELA
30. CRÎŞMARIU IOAN
31. ŞTEFAN ADRIAN MIHAI
32. STOIANOVICI DANIEL
33. BĂLAN GEORGE ALEXANDRU
34. SAVIN VASILE
35. APETREI BOGDAN GABRIEL
36. BULAI IOSIF EREMIA
37. BOSTAN PETRU
38. ABALINOAIEI CARMEN ROZINA
39. IONIŢĂ IOANA MIRUNA
40. STOIAN IONUŢ GABRIEL
41. COSTACHE FLORINA MĂDĂLINA
42. BUCALĂU ADNREI SEBASTIAN
43. ALEXANDRU ADRIAN RAREŞ

Articolul anterior

Alianța Dreapta Unită a depus protocolul la Biroul Electoral Județean Neamţ

Articolul următor

Gheorghe Ştefan susţine candidatura lui Panaite Vasile la Primăria Piatra-Neamţ! „Voi fi city-managerul oraşului!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular