ISSN 2457 - 3973

George Lazăr (prefect/preşedinte PNL Neamţ): „50 miliarde lei pentru drumuri, canalizare şi apă în localităţi”

Guvernul condus de premierul Florin Cîţu pune la bătaie 60 miliarde lei care pot fi cheltuiţi de primării în următorii 6 ani, pentru dezvoltarea localităţilor.
Prefectul şi preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr, a declarat, joi, că timp de două zile a avut o serie de întâlniri cu premierul Cîţu, la care a participat şi senatorul liberal Eugen Ţapu-Nazare (prim-vicepreşedinte PNL Neamţ), unde au fost discutate „problemele stringente cu care se confruntă autorităţile publice locale din Neamţ cât şi planul de investiţii aferent judeţului nostru”.
„Astăzi, în şedinţa de Guvern, Premierul Florin Cîţu a lansat Programul Național de Investiţii „Anghel Saligny”, un program de investiţii pentru autoritățile locale prin care vom putea să implementăm asfaltare de drumuri, canalizare și apă. Acest program va avea un buget de 50 de miliarde de lei şi se va întinde pe minim șase ani de zile. În mod clar, investiţiile necesare pentru comunităţi continuă şi cu acest nou program care va finanţa proiectele primăriilor pentru asfaltare, drumuri şi retele de apă şi canalizare”, a declarat George Lazăr.
„Este inadmisibil ca astăzi, în 2021, să nu avem drumuri asfaltate în toate localitățile, să nu avem canalizare sau apă. Sunt lucruri de bază pe care trebuia să le facem sau puteam să le avem până acum făcute. Ele trebuiau făcute acum 10, 20 de ani de zile. Le vom face în acest mandat”, a subliniat prim-ministrul Florin Cîţu.

Articolul anterior

Târg de Sfânta Maria, în Parcul Tineretului din Piatra-Neamţ. Concerte la Turnul lui Ştefan cel Mare.

Articolul următor

COD ROŞU de fenomene meteo periculoase pentru 6 localităţi din Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *