ISSN 2457 - 3973

Gest de omenie. Un nemțean oferă gratis cazare și masă refugiaților cu copii din Ucraina.

Gest de omenie făcut de Silviu Bogdan Ardeleanu.

Nemțeanul cu suflet mare s-a oferit să asigure gratis cazare și masă refugiaților din Ucraina, la proprietatea pe care o deține la Izvorul Muntelui.

Impresionat de drama prin către trec ucrainenii, Silviu Bogdan Ardeleanu a hotărât ca cele 3 cabane cu 12 camere sa fie puse la dispoziția acestora pe toată durata războiului.

„Azi-noapte nu m-am putut odihni din cauza imaginilor cu refugiați, majoritatea cu copii mici… Familii cărora le-au rămas soții sau tații acasă si care nu au avut altă opțiune decât cea a exodului. Nu putem sta nepăsători..am discutat si cu soția mea si am luat de comun si întru totul de acord o decizie. Așa ca reformulăm anunțul începutului de sezon turistic si spunem pas turiștilor deocamdată. Și de luni ne deschidem ușile refugiaților cu copii. Așadar, dacă știți sau veți întâlni refugiați din Ucraina cu copii, direcționați-i către noi. Până la sfârșitul războiului le oferim cazare gratis si mâncare cat dă Dumnezeu si cât ne-or ține buzunarele. Bonus, avem si o bisericuță în curte ca să ne rugăm împreună”, a spus Silviu Bogdan Ardeleanu.

Acesta a lăsat și numărul de telefon la care poate fi contactat pentru a oferi informații despre refugiați ucraineni cu copii care au nevoie de cazare și masă:
0738. 919878.

Articolul anterior

George Lazăr (președinte PNL Neamț): Noi măsuri de protejare a populației și economiei de creșterea prețurilor la energie și gaze naturale

Articolul următor

Cinci ani de închisoare pentru un traficant de droguri din Neamţ

Un comentariu

  • Bună ziua! Si eu am o casa într-o zona rulala care o pot oferi unei familii cu copiii Este o casa modesta dar se poate locui și sunt sigura cu ajutorul prietenilor vor avea cele necesare. Doamne Ajuta tuturor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.