ISSN 2457 - 3973

Gheorghe Apetrei îi „suflă” în ceafă candidatului PSD la Primăria Târgu-Neamţ! Târgoveţii vor schimbarea! (sondaj)

Profesorul Gheorghe Apetrei (PNL Neamţ) îi suflă în ceafă candidatului PSD pentru funcţia de primar al oraşului Târgu-Neamţ, potrivit unui sondaj de opinie efectuat de SC ROMSTAT EXPERT, în perioada 21 – 22 aprilie 2024.

Atfel, social-democratul Vasile Apopei este cotat cu 39,1% iar liberalul Gheorghe Apetrei este preferat de 32,1% dintre repondenţii sondajului. 

Un semnal important îl dau 7,1% dintre repondenţi care au preferat să nu spună cu cine votează în timp ce 14,8% sunt indecişi.

Sociologii consideră că cele mai multe voturi ar merge firesc către candidatul situat pe poziţia a doua, având în vedere că actuala putere locală se află pe un trend descendent.

De altfel, PSD nu mai reuşeşte să obţină majoritatea în Consiliul Local, fiind preferat de 45,3% dintre repondenţi.

Pe poziţia a doua se clasează PNL cu 31,2%.

Candidatul PSD Neamţ pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, social-democratul Daniel Vasilică Harpa este preferat de 48,1% dintre cei care au răspuns la sondaj. Cifra nu este deloc optimistă având în vedere că preşedintele PSD este chiar din Târgu-Neamţ şi cu 3 mandate de primar la activ.

De altfel, întrebaţi ce îi reproşească lui Daniel Harpa, târgoveţii au răspuns: „Nu se implică”, „Nu comunică”, „Nu este serios”, „Nu ascultă oamenii”.

Iar principalele probleme semnalate de oameni în Târgu Neamţ sunt lipsa apei potabile (APA SERV), gropile, trotuarele şi curăţenia.

sondaj primar Târgu Neamţ

Articolul anterior

Bărbat ucis de un copac doborât într-o exploataţie forestieră din Tarcău

Articolul următor

APA SERV face precizări cu privire la lucrările de pe Petru Movilă, B-dul Decebal, P-ța Mihail Kogălniceanu și B-dul Traian din Piatra-Neamț

Un comentariu

  • Nu a făcut nimic ca director pt Liceu și va face ceva pt oraș?
    Trebuie sa fie bătute în cap persoanele care îl va vota.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular