ISSN 2457 - 3973

Ginel Vlasie se pregătește pentru parlamentare! Primarii PSD îi susțin candidatura!

Ginel Vlasie își așează ”terenul” pentru o candidatură la alegerile parlamentare din partea PSD Neamț. Chiar dacă acesta a spus că nu este interesat, lucrurile par să stea altfel în realitate. Iar primarii PSD se fac la rândul lor că nu înțeleg, sau încă nu știu jocul, și spun că nu au auzit nimic în acest sens. Dar tot primarii spun că Ginel Vlasie ar fi un foarte bun parlamentar! Cu alte cuvinte, primarii – care sunt principalii vectori electorali dintr-o comunitate – cer și susțin fățiș candidatura lui Ginel Vlasie la alegerile parlamentare din partea PSD Neamț.

Mai mult, unul dintre edilii cu care am stat de vorbă a fost foarte ferm: ”Am susținut pe alții care nu meritau!” Iar aici, trimiterea este foarte clară la deputații de pe colegiul 3, din care face parte: Ciprian Șerban, ca și coordonator de colegiu, și Neculai Iftimie. Iar primarul Vali Puică, de la Borlești, a folosit pluralul: ”pe alții!”

Așadar, în ciuda poziției vehemente a lui Ginel Vlasie că ”nu candidez la parlamentare nici din partea PSD și nici din partea altui partid”, lucrurile par să se așeze într-o cu totul altă direcție. Pentru că vehemența arată, de fapt, contrariul!

Neculai Nicorescu – primar Piatra Șoimului

”Acum aud de la d-voastră. Ce pot să spun acum, să vedem atunci când se apropie treaba. Cinstit, da, l-aș susține dacă ar candida din partea PSD! Da, da! Ca gospodar este muncitor! Am fost mulțumit de dânsul în ceea ce am lucrat împreună! Ar fi un parlamentar bun, asta este părerea mea!”

Daniel State  – primar Cândești

”Nu știu dacă își lasă el afacerile pentru treaba asta. Este tânăr, odată ce a dezvoltat o firmă, probabil că va face și treabă bună ca parlamentar. Să vedem dacă se adeverește zvonul”

Vali Puică – primar Borlești

”Nu am auzit dacă vrea să candideze dar, ca om și consăteni, întreprinzător, ar face ceva mai bun decât fac ăștialalți. L-ar susține comunitatea din Borlești deoarece a făcut ceva pentru comunitate. Din punctul meu de vedere, cum îl știu ca întreprinzător, își pune și viața în pericol, ar fi bun ca parlamentar dacă se implică cum s-a implicat pentru a-și dezvolta propriile afaceri. El a plecat de jos, îl cunosc de când era copil. Dacă va candida îl voi susține, sigur că da! Am susținut pe alții, care nu meritau”.

Aceștia sunt doar câțiva dintre primarii colegiului 3 care au admis că Ginel Vlasie ar fi un foarte bun parlamentar și și-ar dori să candideze. Și ceilalți primari ai colegiului au mai mult sau mai puțin public aceeași opțiune și așteaptă momentul pentru a ieși în luminile rampei.

Asta ar însemna inclusiv o validare în Comitetul Executiv al PSD Neamț și apoi în Biroul Politic Județean a candidaturilor la alegerile parlamentare. Și, potrivit surselor noastre, pe aceste liste nu se mai regăsesc în poziții eligibile numele actualilor parlamentari Ciprian Șerban, Alexandru Rotaru, Dănuț Andrușcă, Viorel Stan, Dan Manoliu sau Emilia Arcan.

La Senat, pe prima poziție ar urma să candideze Ionel Arsene. Locul al doilea ar urma să fie ocupat de Dan Manoliu sau Emilia Arcan, ori poate un nume surpriză! La Camera Deputaților, lista ar urma să fie deschisă de fostul ministru Răzvan Cuc (din Giurgiu), urmat de Oana Bulai (ex-PDL) și Ginel Vlasei (care deocamdată nu este membru al PSD). Pentru poziția a patra a listei (poziție ne-eligibilă) sunt în joc numele actualilor parlamentari dar și cel al președintelui executiv al PSD Neamț, primarul Daniel Harpa.

 

 

Articolul anterior

Măcel în țigănie la Roznov! Conflict cu răngi și bâte sfârșit la spital și în Arest!

Articolul următor

Accident mortal la Dămuc! Șoferul beat și-a omorât prietenul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *