ISSN 2457 - 3973

Măcel în țigănie la Roznov! Conflict cu răngi și bâte sfârșit la spital și în Arest!

Roznovul a reușit să intre din nou în atenția opiniei publice după ce sâmbătă seara a avut loc un adevărat măcel aproape de centrul orașului (zona PECO).

Două grupări de țigani înarmate cu răngi și bâte au vrut să își regleze conturile în stadă și au pornit un adevărat război. Culmea este că participanții fac parte din familii înstărite și nu sunt fără căpătâi.

Îngroziți de ce se întâmplă, localnicii au intrat în case iar unii dintre aceștia au sunat la 112.

La fața locului au fost trimiși luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Neamț care au reținut mai mulți participanți.

”În jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din localitate a izbucnit un conflict între mai multe persoane. Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au participat la aplanarea cu operativitate a altercației și implicit la imobilizarea și conducerea la sediul poliției a persoanelor implicate. Investigațiile au relevat faptul că, pe fondul unui conflict survenit în urma unor neînțelegeri, 5 persoane cu vârste cuprinse între 26 și 66 de ani, din localitatea Roznov, s-ar fi agresat fizic reciproc. În urma conflictului, o persoană în vârsta de 66 de ani a suferit leziuni, fapt pentru care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, prin activitatea infracţională desfăşurată, cei implicați au tulburat ordinea şi liniștea publică. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în vederea documentării întregii activități infracționale a celor implicați”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

În urmă cu o săptămână, Roznov ieșea din nou în prim-plan prin acel filmuleț în care un tânăr de 18 ani, beat și dezbrăcat complet, agresa fizic și sexual alți tineri, în Slobozia, la doi pași de casa primarului Ionel Ciubotaru.

Cât privește scandalul de aseară, nu credem că acesta ar fi pornit de la neînțelegeri apărute la masa de poker la care participă frecvent nume ”grele” din oraș, la care mizele sunt deseori uriașe!

Articolul anterior

Bătrân de 80 ani, salvat de pompierii ISU Neamț după ce a căzut într-o fântână

Articolul următor

Ginel Vlasie se pregătește pentru parlamentare! Primarii PSD îi susțin candidatura!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *