ISSN 2457 - 3973

Gospodărie cuprinsă de flăcări la Tazlău

O gospodărie din localitatea Tazlău a fost cuprinsă de un incendiu, duminică seara, în jurul orei 20,45.

La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă pompieri voluntari din cadrul SVSU Tazlău cu autospeciala din dotare și pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei anexe gospodărești (bucătărie de vară) cu posibilitatea propagării la locuința din imediata vecinătate.

“Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. A ars anexa gospodărească cu suprafața de aproximativ 15 mp cu bunurile materiale aflate în interior (obiecte de mobilier,  aragaz, materiale textile etc) și s-a deteriorat 8 mp dintr-un perete al locuinței placat cu lambriu pvc. A fost salvată locuința care se afla la o distanță de aproximativ 2 m de anexa la care s-a produs incendiul și un adăpost pentru animale în care erau depozitate plante furajere”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa.

Proprietara locuinței în vârstă de 66 de ani a suferit atac de panică.  Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD la locul evenimentului,  dar a refuzat transportul la spital.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost cauzat de coșul de fum deteriorat.

Articolul anterior

Un motociclist a căzut 8 metri într-o râpă, în judeţul Neamţ

Articolul următor

Nunţi întrerupte, în week-end, de poliţiştii din Târgu-Neamţ! “Darul” a fost de 18.000 lei în …. amenzi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *