ISSN 2457 - 3973

Gospodărie făcută scrum la Țibucani! Casa, anexele și bunurile – distruse de incendiu!

Luni, în jurul orei 21:27, prin apel la 112 pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în localitatea Țibucanii de Sus, comuna Țibucani.
Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit patru echipaje de pompieri militari cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț, pompieri voluntari din cadrul SVSU Păstrăveni cu autospeciala din dotare și voluntari din cadrul SVSU Țibucani.
Incendiul se manifesta la nivelul acoperișului casei și la două anexe gospodărești, cu posibilitatea propagării la o locuință din imediata apropiere.
Au ars :
– acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 80 mp,
– două anexe gospodărești pe o suprafață de aproximativ 80 mp, construite în prelungirea locuinței (o bucătărie de vară și o magazie),
– aproximativ 1,5 tone de porumb boabe,
– un mc de lemn de foc,
– 70 de păsări,
– bunuri materiale aflate în interiorul anexelor.
Proprietara locuinței, în vârstă de 86 de ani, a suferit un atac de panică. Aceasta a fost asistată medical de echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum neprotejat termic față de un material combustibil.

Articolul anterior

Ionel Arsene, limbaj de mahala față de o fostă colegă: ”Suge-o, Ramona!”, ”Curcă securistă și urâtă cu spume”!

Articolul următor

Coliziune între 2 autobasculante la Poiana Teiului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *