ISSN 2457 - 3973

Grav accident rutier la Răucești! Coliziune între un autoturism și un TIR

Pompierii nemțeni au fost înștiințati, miercuri, despre producerea unui accident rutier produs pe DN 15 C pe raza comunei Răucești. Ca urmare a accidentului rutier produs între un autotren și un autoturism a rezultat o victimă încarcerată.

”În urma accidentului, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii târgnemțeni cu o  autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare,  o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD și un echipaj cu o ambulanță de la SAJ Târgu Neamț. Pompierii au extras victima încarcerată, șoferul autoturismului, în stare de inconștiență.  Aceasta a fost preluat de echipajul de la SAJ și transportat la spital. În autoturism se mai afla  o persoană care s-a autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, sublocotenentul Irina Popa.
Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, deconectând bornele bateriilor de la autoturism și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului.

Articolul anterior

Iulian Bulai, deputatul tău, iubitor de oameni ­– și de Moldova

Articolul următor

Dragoș Chitic (PMP Neamț): Românii merită un trai mai bun!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *