ISSN 2457 - 3973

Grav accident rutier produs la Târgu Neamț, sâmbătă seara

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă (2 octombrie 2021), în jurul orei 23:45, pe strada Castanilor din Târgu Neamț.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

„Un autoturism, în care se aflau patru persoane, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod. Ajunși la locul evenimentului,  pompierii au constatat că toate cele patru persoane aflate în autoturism s-au autoevacuat. În urma accidentului rutier au rezultat două victime, doi bărbați de 21 și 22 de ani. Ambele victime au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele SMURD și SAJ, ulterior fiind transportate la CPU Târgu Neamț”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, locotenentul Irina Popa.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Articolul anterior

Piatra-Neamţ, peste 4 la mie incidenţa cazurilor COVID. Iată situaţia din judeţ, sâmbătă – 2 octombrie 2021.

Articolul următor

Duminică la Piatra-Neamţ, incidenţă de 4,76 a cazurilor COVID. La restaurant, doar cu certificat de vaccinare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *