ISSN 2457 - 3973

Halucinant!!! Un cadru didactic, candidat PNL la Tîrgu Neamț amenință un jurnalist! ”Trăsnea, ce nume predestinat…”, ”Mai sunteți în viață?”, ”Nu e rușine să te naști prost”

Un cadru didactic din Tîrgu Neamț, candidat al PNL pentru Consiliul Local, a reușit să aibă o atitudine jenantă dacă nu penală față de un coleg din presa locală care ”a îndrăznit” să scrie mai apăsat despre liberalii de ”sub Cetate”.

Colega, Andreea Trăsnea de la ziartîrguneamț.ro a publicat un articol în care prezenta un ziar neasumat dar în care se făcea campanie candidatului liberal la primărie și anti-campanie actualui primar. Jurnalista nu a atacat conținutul ci faptul că însăși publicația nu întrunește condițiile legale de a fi editat și distribuit ca material electoral pentru că nu are denumirea competitorului politic care a comandat-o, denumirea operatorului economic care a realizat-o, codul unic de identificare atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă la desemnarea mandatarului financiar și tirajul.

Supărată din cale afară de atitudinea jurnalistei, educatoarea Cătălina Apopei a trimis către publicația în cauză un drept la replică plin de invective care, în unele cazuri au tentă de amenințări.

Spicuim din respectivul drept la replică doar câteva expresii folosite, repetăm, de un cadru didactic:

”Întâi de toate, aș dori să transmit un mesaj Andreei Trăsnea…ce sugestiv…”Trăsnea”, și să-I spun așa:” Nu e rușine să te naști prost, rușine e să mori prost” și nu o spun eu, ci Marin Sorescu. Dacă încă sunteți în viață și Dumnezeu vă dă zile, luați atitudine, domnișoară, pentru că, în primul rând, nu aveți proprietatea termenilor”, spune doamna în cauză.

”…îți repet, că poate ai uitat de când ai scris acest lucru, de “citit” e mai greu…dar, am uitat să-ți spun că “Domnul iubește nevinovăția, nu imbecilitatea”, spune Nicolae Steinhardt și acesta, nu e manelist și nici jucător de fotbal la F.C. Bate Vântul. Mă rog, mi te și imaginez acum căutând deja citate, prelegeri, ca să vii iarăși cu vreo stupiditate…nu-i nimic și tâmpeniile au drept la replică… și tot așa”, este un alt pasaj al educatoarei Cătălina Apopei.
”…P.S. Stimată ,,redacție” a Ziarului Târgu Neamț, cum ați angajat-o? Sper că nu o plătiți, ci doar face voluntariat…”, își încheie, penibil, doamna educatoare dreptul la replică.

Ca și în cazul PSD (la Piatra Neamț), observăm că și la PNL apar intruși (la Tîrgu Neamț) pe listele de candidați și credem că este destul de greu să filtrez cu acuratețe maximă aceste liste înainte de alegeri. Dar se poate după!

Articolul anterior

Mesajul președintelui PSD Neamț, Ionel Arsene, către antreprenorii din județ

Articolul următor

PNL Neamţ – campanie constructivă, cu o viziune clară privind dezvoltarea municipiului Piatra Neamț și a județului Neamț

4 Commentarii

  • Aceasta doamna ” cadru didactic ” , educa copiii noștri ???Halal!!!

  • Si uite cum politica poate crea monstri…

  • Oricum si jurnalistii nostri au un talent de a scoate oamenii din sarite foarte dezvoltat…si mai ales cand sunt jurnalisti care trag doar intr-o anumita directie…

  • Specific doamnei Apopei … JALNIC.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *