ISSN 2457 - 3973

Hoț prins în casă de o femeie! Individul a devenit agresiv!

La data de 14 iunie a.c., față de bărbatul de 34 de ani, din Bălușești, Judecătoria Roman a dispus arestare preventivă pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 13 iunie a.c., o femeie de 69 de ani, din Bălușești, s-a deplasat la locuința fiului său din aceeași localitate, unde a surprins un bărbat în vârstă de 34 de ani, care avea asupra sa bunuri sustrase din respectivul imobil. Aceasta i-a solicitat să-i restituie bunurile, moment în care bărbatul i-ar fi adresat amenințări și ar fi împins-o, după care a părăsit locul faptei.

Fiind sesizați, polițiștii l-au depistat la scurt timp pe bărbat, pe o stradă din localitate. Acesta a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. Din investigații au rezultat indicii că, bărbatul ar fi pătruns, prin forțarea lacătului ce asigura ușa de acces, în locuință, de unde ar fi sustras o combină muzicală și două boxe audio, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 300 de lei. Bunurile au fost recuperate de polițiști și restituite persoanei vătămate.

De asemenea, acesta este bănuit de faptul că, în perioada 3 – 12 iunie a.c., ar fi sustras din aceeași locuință, patru pături, un covor și un televizor, în cauză fiind demarate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

În urma documentării activității infracționale, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Read Previous

A murit bărbatul care a făcut infarct pe stadionul din Piatra-Neamț

Read Next

Un pedofil din Săvinești a fost arestat

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *