ISSN 2457 - 3973

Hoți cu mănuși și bâtă de baseball, prinși de polițiștii nemțeni

Pe 9 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au reţinut pentru 24 de ore trei tineri, sub aspectul comiterii a trei tentative de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 9 mai a.c., în jurul orei 01:30, Poliţia Roman a fost sesizată de către  un bărbat de 38 de ani, din Roman, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în curtea imobilului său în vederea sustragerii de bunuri. Ulterior, în aceeași noapte, polițiștii au fost sesizați de către un paznic despre faptul că în jurul orei 02.25, dispeceratul firmei de pază a înregistrat o intrare prin efracţie la un imobil din Roman.

La scurt timp după sesizare, în jurul orei 02.25, o patrulă de siguranță publică din cadrul Politiei Roman a depistat pe strada Bogdan Dragoş, din Roman, trei tineri care au ridicat suspiciuni polițiștilor, având în vedere ora târzie și sesizările anterioare. Asupra acestora, polițiștii au găsit un ciocan, mănuşi din material textile, dar și o bâtă de baseball) obiecte ce ar fi fost folosite la comiterea de infracțiuni contra patrimoniului, respectiv tentativă de furt calificat. Cei trei , cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani, au fost conduși la sediul poliției pentru a fi audiați.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au constatat că la data de 8 mai a.c., aceștia ar mai fi pătruns într-un alt imobil din Roman, în vederea sustragerii de bunuri.

Articolul anterior

Pietrean care dădea spargeri în Spania, arestat la Piatra-Neamț

Articolul următor

Festivalul Dacic Petrodava, sâmbătă și duminică la Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *