ISSN 2457 - 3973

Iată programul manifestării “Cu mândrie, poartă IE”, organizată de deputatul Oana Bulai

Deputatul Oana Bulai a anunţat astăzi programul manifestării “Cu mândrie, poartă IE”, pe care îl organizează, joi, la Roman, din resuse proprii, cu ocazia Zilei Universale a Iei.
“Astfel, în prima parte a zilei, de la ora 11:00, copiii din Roman ne vor încânta cu cântecul și dansul popular, acompaniați de profesorii lor. Încă de la primele ore ale evenimentului puteți participa la atelierele ce vor fi organizate. Primul este cel dedicat șezătorii nemțene, al doilea măștilor tradiționale, iar cel de-al treilea împletitului de sfoară”, a declarat Oana Bulai.
De la ora 16:00 vor fi prezenţi pe scenă Ansamblul de dansuri “Lunca Moldovei”, Asociația culturală “Eu Cred” din Valea Bicazului și Piatra Neamț, urmați de Grupul Vocal “Sânziene”.
De la ora 17:40 urcă pe scenă Ansamblul “PLAI MOLDOVENESC” din Roman.
“Nicoleta Negură va susține prezentarea de modă cu nemțencele noastre dragi și frumoase de la ora 18:10. De la ora 18:30 vor fi alături de noi Maria Hibovschi și Laurențiu Marian, dar și Ansamblul „FLORICICĂ DE LA MUNTE”. Ziua se va încheia cu un recital al Formației Modern. Va fi o zi minunată care va avea în centrul ei ia noastră”, a adăugat deputatul Oana Bulai, organizatorul evenimentului.

Articolul anterior

Mircea Beloiu, PNL Neamț: ”Seniorii liberali, alături de echipa lui George Lazăr”

Articolul următor

Iulian Bulai candidează pentru preşedinţia USRPLUS Neamţ. CV-ul său politic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *