ISSN 2457 - 3973

Iulian Bulai candidează pentru preşedinţia USRPLUS Neamţ. CV-ul său politic.

Deputatul Iulian Bulai va candida, la sfârşitul acestei săptămâni, pentru preşedinţia filialei USRPLUS Neamţ.
Anunţul său nu ar trebui să surprindă pe nimeni, cum nici câştigarea competiţiei nu ar trebui să fie o surpriză.
De numele lui Iulian Bulai se leagă cele mai importante rezultate obţinute de (iniţial) USR, şi apoi USRPLUS, şi creşterea constantă a filialei.
“Îmi place să fiu înconjurat de oameni cărora le pasă de comunitatea lor. De asta am intrat în politică. Pentru a lupta pentru comunități și pentru județul Neamț, ca și pentru regiunea la care țin, Moldova.
Zilele acestea sunt alegeri în toate filialele USRPLUS. În județul Neamț și în toată țara. Din 2019, am fost reales să conduc filiala județeană USR Neamț. În ultima perioadă, împreună cu Meraru Ionut, am fost copreședinți ai filialei USRPLUS. Acum vreau să duc acest proiect mai departe și candidez din nou pentru funcția de președinte al USR Neamț. Împreună cu o echipă mare de colegi și colege, am avut multe realizări în ultimii 2 ani, cu două campanii electorale foarte grele, alegerile parlamentare și cele locale din 2020. Am plecat de la 12 filiale locale și am ajuns la aproape 60. De la 0 la 72 de consilieri locali și 4 consilieri județeni. Suntem pe locul 5 pe țară la numărul de consilieri locali ai USRPLUS. Avem doi primari în două comune superbe: Florin VÎRGĂ la Săbăoani și Ion Nechita la Tazlău. 4 viceprimari – în Roman, Piatra Neamț, Bicaz și Săbăoani. Mai mult, Guvernul este reprezentat în județul Neamț de colegii noștri, subprefecții Florin Zaharia și Meraru Ionut. Încrederea tuturor colegilor și colegelor din USR PLUS Neamț este baza unei prezențe solide la București. Vocea puternică pentru lupta pentru A7 și A8 este dată de cei peste 1.250 de membri ai USRPLUS Neamț de acum. Acum 2 ani, când eram ales președintele filialei eram doar aprox 150 de membri în tot județul. Îmi doresc ca USRPLUS Neamț să fie locul unde toți oamenii valoroși și de bună credință fac echipă. Locul unde, lucrând împreună, schimbăm în bine comunitățile noastre și județul”, a declarat deputatul Iulian Bulai.
Liderul USRPLUS Neamţ a prezentat şi proiectul politic pentru următorii 4 ani:
– Să ajungem în fiecare comunitate din județul Neamț. Au mai rămas 24 din 83.
– Să fim o voce mai puternică în Consiliul Județean în 2024. Pentru a atrage fonduri pentru noul Spital Județean.
-Să ajutăm consilierii locali cu transparentizarea ședințelor de Consiliu Local. Transmitem live toate ședințele.
– Să conducem împreună USR PLUS Neamț. Oamenii din tot județul trebuie să fie reprezentați în Biroul Județean.
– Să dăm o șansă tinerilor. Să fie prezenți în conducerea filialei și să fie ajutați să devină buni politicieni.
Orice drum al unei implicări politice implică un proces cu bune și cu mai puțin bune. Cele bune le-am prezentat mai sus, cele pe care trebuie să le îmbunătățesc sunt asumate și clare: o mult mai bună comunicare internă și externă, ce nu lasă loc de interpretări. Și de ce nu, și mai multă atenție în trafic. Acum 2 ani, grăbindu-mă la lansarea unei filiale, am depășit viteza și am luat o amendă. Am învățat din această greșeală și încerc în fiecare zi să fiu un om, un cetățean și un politician mai bun.
Deputatul Iulian Bulai şi-a prezentat pe pagina de facebook şi rapoartele de activitate din ultimii 5 ani, din Parlament, cu capitole separate și pentru activitatea politică.

Articolul anterior

Iată programul manifestării “Cu mândrie, poartă IE”, organizată de deputatul Oana Bulai

Articolul următor

Premierul Florin Cîțu face clarificări cu privire la finanțarea proiectelor PNDL

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *