ISSN 2457 - 3973

Iată ”zestrea” USR PLUS după alegerile locale din Neamț. Primari, consilieri locali și județeni.

USR PLUS Neamț iese din alegerile locale cu o ”zestre” bună de aleși locali, mai ales că este primul scrutin local la care participă.
Doi primari (Săbăoani și Tazlău) dar și consilieri locali și județeni vor reprezenta partidul în administrația publică locală din Neamț.
”Vă mulțumesc pentru încrederea primită! A fost greu, dar am învins! Am plecat de la zero. Acum suntem departe. Timp de patru ani am fost singurul ales public USR(PLUS) din Neamț. Acum e diferit.
Nemțenii ne-au acordat încredere pentru 69 de consilieri locali, 2 primari: Florin Vîrgă (Săbăoani) și Ion Nechita (Tazlău), 4 consilieri județeni: Florin Zaharia, Ionuț Meraru, Marinela Apostol și Corneliu Bontaș.
De asemenea, 29 de comune din Neamț vor avea reprezentanți USRPLUS în consiliile locale iar 11 comune, cu minim 3 consilieri locali din partea USRPLUS. Am primit 10,7 % din voturile exprimate în Neamț. Ne pregătim de guvernare județeană și la nivel local: municipii și comune. Vă mulțumim enorm pentru încrederea primită de la voi! Nu vom dezamagi. Toți aleșii locali USRPLUS vor performa și vor face diferența. În numele USRPLUS mă înclin în fața voastră pentru încrederea primită”, a declarat deputatul Iulian Bulai, copreședintele USR PLUS Neamț.
Zilele acestea urmează negocieri din partea tuturor partidelor componente ale consiliului județean și a celor locale pentru realizarea de majorități și alegerea unor vicepreședinți de CJ, respectiv viceprimari.

Articolul anterior

Primarul ales, Andrei Carabelea, mesaj către locuitorii municipiului Piatra-Neamț

Articolul următor

Accident mortal la Dămuc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular