• 31 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Primarul ales, Andrei Carabelea, mesaj către locuitorii municipiului Piatra-Neamț

Andrei Carabelea, primarul ales al municipiului Piatra-Neamț a transmis un mesaj de mulțumire alegătorilor care i-au acordat votul.
Liberalul a spus că va răsplăti încrederea acordată prin munca pe care o va depune pentru oraș.
Totodată, primarul Carabelea i-a mulțumit președintelui PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, pentru ”viziunea” de a-l nominaliza candidat.
”Mulțumesc, Piatra Neamț! Mulțumesc, pietrenilor care și-au exprimat prin vot dorința pentru un viitor mai bun! Sunt recunoscător pentru fiecare vot acordat și perfect conștient de responsabilitatea pe care o primesc odată cu acest rezultat. Voi răsplăti încrederea acordată și voi da tot ce am mai bun pentru mai multă #bunăstare în orașul nostru. Visul meu este să încetinim și sa stopăm exodul pietrenilor și să îi aducem #acasă, rând pe rând, pe toți cei plecați. Iar pentru asta voi munci în fiecare zi, fără încetare. Stiu că vom reuși. Această victorie este meritul unei echipe frumoase coordonată cu viziune și dedicare de
Mugur Cozmanciuc. Împreună am crezut și am tras pentru victorie. Pentru mine nu e una completă. Și e parcă puțin nedrept. Regret faptul că Neamțul a ratat o șansa de a încheia lupta împotriva baronilor și a grobianismului în politică. Dar nu e o bătălie pierdută. Suntem aici sa arătăm că se poate. ÎI felicit pe colegii liberali care au câștigat primării în județ sau care au primit reconfirmarea comunității. Le urez tuturor câștigătorilor inspirație, viziune și putere de muncă pentru a pune orașele și comunele Neamțului pe calea dezvoltării durabile. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat Andrei Carbelea.
Spre sfârșitul acestei săptămâni, primarul ales Andrei Carabelea ar putea depune jurământul după care va prelua oficial ”frâiele” municipiului Piatra-Neamț.

Articolul anterior

Cel mai vechi primar din Neamț a pierdut alegerile! Era de 30 pe funcție!

Articolul următor

Iată ”zestrea” USR PLUS după alegerile locale din Neamț. Primari, consilieri locali și județeni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *