ISSN 2457 - 3973

Îl cunoaşteţi? Poliţiştii din Neamţ îl caută pentru furt dintr-o farmacie!

Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea unui bărbat, în vederea soluționării unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii  infracțiunii de furt.

Acesta a fost surprins de camerele video amplasate în interiorul unei farmacii din municipiul Piatra Neamț.

La data de 20 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 19 iunie a.c., persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au constatat că, persoana bănuită de comiterea faptei este un bărbat, îmbrăcat cu un tricou alb cu dungi orizontale albastre.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, la data de 19 iunie a.c., persoana vătămată și-ar fi uitat telefonul într-o farmacie din Piatra Neamț, moment în care bărbatul în cauză l-ar fi luat.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Oricine poate oferi informații care pot conduce la identificarea persoanei din imagini este rugat să anunțe Poliția municipiului Piatra Neamț, la telefon 0233/207009.

Articolul anterior

Un copil din Neamţ, în stare gravă la spital după ce s-a tăiat cu un topor

Articolul următor

Inspectorul şcolar general Florentina Moise, replică pentru PNL Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *