ISSN 2457 - 3973

Împușcat mortal la braconaj! Tragedia a avut loc la Pângărați!

 

Neculai Jitaru, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Pângărați, a fost găsit, marți, împușcat în piept, lângă o lizieră de pădure din localitate.

Comisarul șef Paul Tablan, inspectorul șef al Poliției Neamț a declarat pentru newsallert.ro că victima a fost găsită decedată de soția sa.

”Soția a anunțat dispariția lui, la 112, încă de luni seara. Bărbatul i-a spus soției în jurul orei 20.00 că se duce să aducă vaca dar nu s-a mai întors. Marți, femeia a început să îl caute și l-a găsit decedat, cu fața în jos, pe câmp. A sunat la 112 și a spus că nu se apropie de cadavru și nu poate să ofere detalii. La sosirea echipei de criminaliști a fost găsită o armă sub cadavru”, a declarat comisarul șef Paul Tablan, inspectorul șef al IPJ Neamț.

Moartea accidentală este cea mai probabilă pistă a anchetatorilor în condițiile în care împușcătura cu alice a fost de la mică distanță. Anchetatorii cred că este vorba despre un braconier dat fiind faptul că bărbatul nu era înregistrat ca vânător la AJVPS și oricum este prohibiție.

Victima avea 3 copii minori și un credit care a rămas acum pe umerii soției.

 

(Gabriel APETRII)

Articolul anterior

Salvaţi-l pe Denis!

Articolul următor

VERDICT: CRIMĂ DUBLĂ LA GIROV!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular