ISSN 2457 - 3973

VERDICT: CRIMĂ DUBLĂ LA GIROV!

Verdictul dat, marți, de medicii legiști din Neamț în cazul morții suspecte a celor doi soți din comuna Girov este categoric: crimă dublă! Cadavrele celor doi soți de 65 și 70 de ani aveau numeroase leziuni care au condus la deces.

Pe baza acestui rezultat, polițiștii criminaliști coordonați de procurorul de caz au început investigațiile în această direcție. Cei doi soți erau cunoscuți ca mari consumatori de băuturi alcoolice și, deși erau săraci lipiți pământului iar casa aproape că se dărâma pe ei, aceștia dădeau puținii bani pe care îi aveau din pensie pe alcool. De aici se nasc cel puțin 3 ipoteze care au condus la crimă. Fie cei doi soți s-au bătut, așa cum făceau deseori, doar că de această dată și-au aplicat lovituri până s-au omorât unul pe celalălat, fie au fost bătuți de un coleg de pahar din cauza unui conflict. A treia ipoteză este că a fost comisă și o agresiune sexuală dar sunt așteptate rezultatele histo-patologice pentru a determina acest lucru.

Așadar, ancheta criminalistică va scoate la iveală dacă este vorba de un criminal care trăiește și care riscă detenția pe viață, fie cei doi soți au fost ucigași unul pentru celălalt.

Cei doi au fost găsiți morți, în casă, luni, de polițiști, după ce vecinii au sunat la 112 pentru că nu i-au mai văzut în ultimele zile.

 

(G.A.)

Articolul anterior

Împușcat mortal la braconaj! Tragedia a avut loc la Pângărați!

Articolul următor

Ionel Arsene: Un Guvern se dă jos prin Parlament. Orice altă cale este în afara Constituție (comunicat de presă)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular