ISSN 2457 - 3973

În 2011, Oana Bulai era în PDL-ul care închidea Spitalul Bicaz! Acum este în PSD și lansează fake-news-uri!

O scurtă rememorare a istoriei recente ne arată că Spitalul Bicaz a fost închis pe 1 aprilie 2011. Fatalitate, ironie a sorții sau cinism, nu știm! Însă certitudinea este că la acea vreme, mulți dintre cei care plâng de milă acum din tabăra PSD Neamț erau membri cu funcții importante tocmai în PDL Neamț. Adică în partidul care decidea închiderea Spitalului Bicaz.

Unul dintre aceste personaje (politice) este Oana Bulai, acum între oamenii importanți ai lui Ionel Arsene.

În 2011, Oana Bulai era membru marcant al filialei PDL Roman și consilier municipal în Consiliul Local (mandatul 2010 – 2014). Este un episod pe care cu siguranța actuala membră a PSD Neamț l-ar vrea șters cu buretele. Asta cu atât mai mult cu cât acum, Oana Bulai duce grija Spitalului Bicaz dar din altă tabără politică. Da, exact, duce grija spitalului care era închis de partidul din care făcea parte atunci!

Nu este un lucru rău să ai grijă de sănătatea oamenilor, dacă nu o faci cu ipocrizie. Și mai ales dacă nu lansezi informații false că să îi sperii pe oameni, ca să câștigi voturi.

Astăzi, Oana Bulai a lansat un soi de petiție în care prezintă mai multe neadevăruri (ca să nu spunem minciuni).

Dar haideți să vedem textul Oanei Bulai: ”Urmează, cel mai probail, închiderea unor spitale. Așa cum s-a întâmplat în 2011, când guvernul Boc (PDL) a închis 67 de spitale. Comunități întregi au fost lăsate fără îngrijire medicală, personalul medical a rămas pe drumuri și a început fenomenul cunoscut sub numele de „exodul medicilor” din România. Membrii PDL sunt acum liberal”.

Se pare că amnezia a lovit-o brusc pe Oana Bulai care spune că membrii PDL sunt acum liberali. O spune o fostă pedelistă, cu funcții politice și administrative, care acum este membru marcant al PSD Neamț!

Așa că adevărul este că membrii PDL sunt acum membri ai PSD Neamț! Pentru că, pe lângă Oana Bulai, în PSD Neamț regăsim și alți foști pedeliști importanți: Adrian Niță, Luminița Vîrlan, Ana Monda sunt doar câteva nume, iar lista poate continua!

Ce mai scrie Oana Bulai? Că Guvernul Boc a închis 67 de spitale! Acesta este un adevăr! Partidul ei a închis spitalele! Dar ce poziție a adoptat Oana Bulai în 2011 când partidul din care făcea parte a închis spitalele? Niciuna! A tăcut!

Read Previous

C.N.”Petru Rareș” aniversează 150 ani de existență. Iată programul manifestărilor.

Read Next

Mercurial la votul de duminică din Neamț: 50 lei/vot! Unii primari ar pregăti autodenunțuri!

0 Comments

  • Poziția preferată a Oanei din perioada respectivă o știm (prea) mulți…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *