ISSN 2457 - 3973

În plină pandemie de Covid, APASERV lasă Piatra-Neamț și 4 comune FĂRĂ APĂ timp de 30 ore!

În plină pandemie de Covid, APASERV lasă Piatra-Neamț și 4 comune fără apă, timp de 30 ore. Creșe, grădinițe, școli, instituții, restaurante și zeci de mii de apartamente vor rămâne ”pe uscat” de marți dimineață până miercuri la prânz.

Asta în timp ce una dintre principalele măsuri pentru evitarea infectării este spălarea pe mâini cât mai des. Dar cei de la APASERV s-au ”spălat pe mâini” de această problemă….

Conducerea APASERV a anunțat că are o lucrare (a câta oară??) la magistrala aducțiunii de apă, și va furniza cu presiune scăzută apa, până la sistare.

Singurii care nu vor avea de suferit în Piatra-Neamț sunt locuitorii din cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai și Speranța.

În rest, tot orașul rămâne fără apă! În aceeași situație sunt comunele Gârcina, Girov, Dochia și satul Bistrița din comuna Alexandru cel Bun.

Așteptăm, în continuare, reacția autorităților competente (DSP, Prefectura, reprezentanți ai CJSU) asupra acestei decizii de a lăsa zecii de mii de oameni fără apă, într-un astfel de moment.

O reacție normală ar fi trebuit să vină și de la CJ Neamț, instituție în subordinea căreia se află APASERV. În timpul campaniei electorale, Ionel Arsene nu a ezitat să se fotografieze la o lucrare pe care APASERV o efectua în Piatra-Neamț. La momentul respectiv, Arsene încerca să demonstreze cât de implicat este pentru a rezolva o problemă din cauza căreia mai mulți pietreni nu aveau apă.

Acum, odată trecute alegerile, la CJ Neamț s-a așternut liniștea.

Pe de altă parte, noi nu credem speculațiile apărute potrivit cărora sistarea apei din Piatra-Neamț și comunele limitrofe ar avea legătură cu rezultatul alegerilor pentru funcția de primar, care au nemulțumit anumiți factori decidenți.

Articolul anterior

Eugen Țapu Nazare: ”Îl voi chema pe Ionel Arsene în fața instanței”

Articolul următor

ALERTĂ ApaServ ține forțat acasă mii de elevi din Piatra-Neamț și 4 comune! Marți și miercuri se învață doar on-line!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.