ISSN 2457 - 3973

Incendiu la fabrica Cersanit din Roman

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, la fabrica de obiecte sanitare „Cersanit” din Roman.

Până la sosirea forţelor de intervenţie, angajaţii aflaţi în schimb s-au autoevacuat.

„Prin apel la 112, în jurul 00:40, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o hală de producție a unui operator economic din municipiul Roman. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la uscătoare de produse ceramice dintr-o hală de producție, pe o suprafață de aproximativ 300 mp. Forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă trei autospeciale de stingere, dintre care una de la Detașamentul Piatra Neamț.
Personalul aflat pe locul de muncă s-a autoevacuat până la sosirea pompierilor. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars 80 de cărucioare pentru transportul produselor ceramice, suporți din poliuretan, mai multe rafturi confecționate din lemn,  instalații și cablaje electrice”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Efectul termic cauzat de defectarea aparaturii de măsură și control din interiorul unui uscător a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Articolul anterior

Accident cu 3 maşini la ieşirea din Piatra-Neamţ spre Bicaz. O maşină s-a răsturnat.

Articolul următor

Urşii şi-au făcut apariţia, din nou, în comunităţi din Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *