ISSN 2457 - 3973

Incendiu la o vilă din Roman. Proprietara a ajuns la spital.

Un incendiu a cuprins, joi, o vilă din municipiul Roman, situată pe strada Bogdan Dragoş.

Pompierii sosiţi la faţa locului au constatat că exista pericolul ca flăcările să cuprindă şi o clădire învecinată, cu destinaţie de alimentaţie publică.

„Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite,  reușind să salveze locuința și evitând propagarea la clădirea învecinată. A ars acoperișul clădirii (construit din astereală lemn și învelitoare tablă) pe o suprafață de aproximativ 120 mp. Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa.

Proprietara clădirii,  în vârstă de 48 de ani, a suferit atac de panică.  Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD la locul evenimentului după care a fost transportată la Centrul de Primiri Urgenţe Roman.

La intervenţie au participat pompierii Detașamentului Roman cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD și pompieri voluntari din cadrul SVSU Roman.

Articolul anterior

Coliziune între 2 autoturisme la Răuceşti. Două persoane au fost rănite.

Articolul următor

Guvernul a adoptat noi restricţii. Măsura vizează şi localităţi din Neamţ! (joi – 25 martie)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *