ISSN 2457 - 3973

Individ din Pângărați, reținut pentru 4 infracțiuni comise asupra concubinei

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Gârcina au identificat și reținut un bărbat, de 44 de ani, din Pângărați, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, amenințare, încălcarea ordinului de protecție provizoriu și nerespectarea hotărârii judecătorești. 

Din cercetări a reieșit că, la data de 2 iulie a.c., pe fondul unor neînțelegeri, acesta ar fi lovit-o pe concubina sa, de 42 de ani, din Pângărați, cu pumnii în zona feței. Totodată, bărbatul ar fi amenințat-o cu acte de violență, asupra acestuia fiind emis un ordin de protecție provizioriu.

Ulterior, în seara de 2 și 3 iulie a.c., acesta s-ar fi deplasat la locuința comună, încălcând ordinul de protecție provizoriu, prin care era obligat să păstreze o distanţă de minim 100 de metri faţă de imobil și concubina sa. Totodată, la data 6 iulie a.c., bărbatul ar fi pătruns, din nou, în curtea locuinței, încălcând astfel ordinul de protecție emis de Judecătoria Piatra Neamț.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Conducerea filialei ALDE Neamț a fost decapitată! Tăriceanu: ”Cei care au făcut non-combat, să lase locul altora!”

Articolul următor

ACUM Accident rutier pe strada 1 Decembrie din Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *