ISSN 2457 - 3973

Conducerea filialei ALDE Neamț a fost decapitată! Tăriceanu: ”Cei care au făcut non-combat, să lase locul altora!”

Biroul politic județean al filialei ALDE Neamț a fost dizolvat în urma unei decizii luată, marți, de conducerea centrală a partidului.

Președintele filialei, Ion Asaftei, riscă și el demiterea din funcție, alături de alți 36 de președinți de filiale unde rezultatele la alegerile europarlamentare au fost sub 5 la sută.

”Cea mai importantă decizie este cea referitoare la conducerile filialelor care au avut slabe performanţe la alegerile pentru Parlamentul European. Toate filialele care au obţinut sub 5% la alegerile pentru Parlamentul European au fost dizolvate – birourile teritoriale – şi s-a dat termen de o săptămână preşedinţilor de filiale să vină cu noi propuneri. Prin urmare, cei care nu s-au implicat în campania electorală, cei care au făcut un fel de non combat, aş spune, fie că este vorba de consilieri judeţeni, de vicepreşedinţi de CJ, primari, viceprimari, consilieri locali, vor trebui să lase locul altora care sunt dispuşi să se implice în efortul pentru următoarele alegeri. Avem trei runde de alegeri foarte importante”, a declarat președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

În județul Neamț, ALDE a obținut doar 3,64 la sută, sub media națională obținută de partid (4,11 la sută).

ALDE Neamt
Read Previous

Primarul Ion Rotaru a publicat o listă cu 21 mașini din care s-au aruncat gunoaie (foto-galerie)

Read Next

Individ din Pângărați, reținut pentru 4 infracțiuni comise asupra concubinei

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *