ISSN 2457 - 3973

Internet wireless gratuit la Curtea Domnească! Pe lista Primăriei este și Ștrandul!

Conducerea Primăriei Piatra-Neamț a realizat un parteneriat cu Serviciul de Telecomunicații Speciale în baza căruia pune la dispoziție utilizatorilor de internet acest serviciu wireless în mod gratuit. Prima zonă în care pietrenii se pot contecta la internet astfel este Curtea Domnească.

”În cadrul proiectului cu Serviciul de Telecomunicații Speciale a fost achiziţionat echipamentul iar acesta este funcţional deja la Curtea Domnească. De altfel, rețeaua de internet are chiar acest nume – Curtea Domnească”, a declarat, joi, într-o conferință de presă, primarul Dragoș Chitic.

Municipalitatea dorește să exindă acest proiect și în alte zone din Piatra-Neamț, primul obiectiv fiind Ștrandul Tineretului.

”Vom implementa proiectul şi în ştrand, cel mai probabil într-o lună de zile. Aici este vorba de o colaborare pe care trebuie să o avem cu cei care dețin releul pe care STS va monta un dispozitiv către echipamentul din ștrand. Dar vom identifica şi alte zone de interes public, cu trafic mare de cetăţeni în care să aducem această facilitate”, a adăugat primarul Dragoș Chitic.

Costurile investiției nu sunt deloc mari în comparație cu utilitatea lor. Fiecare zonă în care va putea fi accesat internet wireless costă 1.500 lei.

 

Articolul anterior

Cunoşti nemţeni valoroşi? Propune-i pentru campania ”Oamenii Timpului”

Articolul următor

EXCLUSIV Alertă pentru directorii de școli din Neamț! ISJ scoate la concurs toate funcțiile!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *