ISSN 2457 - 3973

Întrebarea zilei: îl schimbă președinta CJ pe managerul Spitalului Județean Neamț? Arcan vs. Lazăr!

În urma articolului publicat de noi, ieri, în care prezentam comunicatul de presă al Consiliului Județean Neamț ca urmare a ședinței consiliului de administrație de la spital, am fost contactați de mai mulți binevoitori care ne-au spus că se pregătește totuși ordinul de demitere al managerului Ioan Lazăr.

Chiar dacă în comunicatul de presă nu se sufla o vorbă despre analiza raportului consilului de administrație de către președinta CJ Neamț, ci se spunea doar despre înființarea unei comisii de monitorizare a investițiilor, se pare că în liniște se pregătesc documentele de debarcare a managerului Lazăr.

Ieri seara se lucra febril pe baza raportului consiliului de administrație și astăzi ar urma să apară ordinul președintei Emilia Arcan prin care managerul Ioan Lazăr este demis ca urmare a neîndeplinirii criteriilor de performanță din contractul de management.

”Dacă nici astăzi nu apare ordinul, înseamnă că este o problemă interesantă”, au comentat cârcotașii.

Pe de altă parte, și astăzi este așteptat un protest ”spontan” la spital, ca cel de vineri și de luni, din partea angajaților care îl susțin pe Ioan Lazăr ca manager al spitalului.

Articolul anterior

Bătaia NU e ruptă din rai! Zeci de copii din Neamț au fost abuzați în luna ianuarie!

Articolul următor

Doar un sfert dintre forestierii anunțați au venit la Prefectură! Protest cu lăutari!

Un comentariu

  • Trebuie schimbat Managerul Lazar.Ce atatea ezitari? Nu mai sunt oameni competenti.?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular