ISSN 2457 - 3973

Ioan Fiterău a demisionat din PSD! Explicații neclare ale demisiei!

Ioan Fiterău a demisionat, luni, din PSD și implicit a renunțat la candidatura la funcția de consilier local pe lista lui Liviu Harbuz (candidat la funcția de primar). Într-un comunicat de presă, Ioan Fiterău a explicat ambiguu motivele pentru care a luat această decizie și a lansat mai multe acuzații fără o țintă anume sau poate cu ținte multiple. Prezentăm mai jos comunicatul integral urmând să revenim cu un punct de vedere din partea conducerii PSD Neamț. Mai adăugăm doar că Ioan Fiterău a fost directorul general al Companiei Municipale Urban, funcție pe care a ocupat-o cu largul sprijin al partidului pe care acum îl părăsește pentru ”un alt proiect inovator”.

COMUNICAT DE PRESĂ
Stimați colegi,

Vă informez, pe această cale, că astăzi, 4 aprilie 2016, am renunțat la calitatea de membru al Partidului Social Democrat, și, implicit la cea de candidat pentru funcția de consilier din partea acestei formațiuni politice.
Decizia este unilaterală, și se datorează faptului că, în ultima perioadă, PSD, în județul Neamț nu reușește să-și regăsească unitatea și coeziunea atât de necesare pentru lansarea unui program politic coerent, cu care să vină în fața electoratului din județul Neamț.
Consider că eforturile de a munci într-o echipă care nu este unitar determinată să câștige alegerile, sunt inutile, de aceea am renunțat la un proiect care este dispus eșecului, și am în vedere reorientarea întregii mele experiențe politice, profesionale și manageriale către un alt proiect, inovator, cu care se poate relansa municipiul Piatra Neamț în toate domeniile.
Mulțumesc acelor colegi din PSD care au înțeles, ca și mine, că doar implicarea reală în folosul comunității atrage după sine încrederea și sprijinul populației, și că un partid se promovează nu prin dictatură și lipsă de dialog.

Cu stimă,
Ing. Ioan Fiterău
4.04.2016

 

Articolul anterior

S-a întâmplat în Neamţ! Şi-a bătut victima după ce a accidentat-o cu maşina!

Articolul următor

Regal de volei la Piatra Neamț: finalele pe echipe feminin și masculin! Intrarea este liberă!

Un comentariu

  • il cunosc bine pe dl.fitarau si cred ca ia ajuns sa fie umilit chiar daca tinerii din conducerea psd.o numesc altfel.el nu este ca celalalt ion care este in stare sa accepte orice umilinta numai sa fie bagat in seama de psd.doua caractere diferite.este adevarat ca ne aflam intr-o perioada de bulibaseala politica si nimeni nu stie ce doreste.toti se bazeaza pe faptul ca mare parte din electorat nu are pregatirea politica pentru a nu-i mai alege pe impostori.cei care candideaza au umplut bisericile sa le ajute dumnezeu dar din pacate nu stiu sa se inchine.cand intra ei in biserica este ca atunci cand intra elefantul in magazinul de portelan.este mare pacat ca seara sa preacurvesti la partid iar a doua zi sa mergi la biserica si sa te rogi la maica domnului.trebuie sa ai un grad mare de nesimtire.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular