ISSN 2457 - 3973

Ion Rotaru vrea înapoi la Primăria Piatra Neamț? Ce a răspuns primarul de Alexandru cel Bun!

De câteva zile, presa locală tipărită abundă în pagini de publicitate în care Ion Rotaru arată lumii ce realizări importante a avut, de-a lungul ultimilor șapte ani și jumătate, la Alexandru cel Bun. Și a avut dacă judecăm după faptul că în comună au fost aduși peste 11 milioane de euro, fără niciun împrumut la bancă sau în altă parte!

Întrebarea care se pune însă este la cel bun atâta promovare în condițiile în care Rotaru câștigă ”cu spatele” orice competiție electorală la Alexandru cel Bun. Nici în visele cele mai urâte nu ar trebui să aibă vreo emoție, ba chiar toată lumea se așteaptă acolo la unul dintre cele mai mari scoruri electorale din tot județul.

Așadar, publicitatea masivă pe care Ion Rotaru a început-o de ceva vreme și va continua a dat naștere unor speculații că acesta și-ar pregăti reîntoarcerea la Primăria Piatra Neamț. Și pentru că toată lumea a evitat să îl întrebe direct pe Ion Rotaru care este adevărul, l-am întrebat noi dacă are de gând să candideze la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț.

”Astăzi, când discutăm, nici vorbă de așa ceva. Eu vreau să îmi continui activitatea la Primăria Alexandru cel Bun. Dar dacă partidul mi-o va cere, dacă va spune să candidez la Piatra Neamț, voi candida”, a răspuns Ion Rotaru. Acesta a adăugat însă repede: ”dar UNPR are candidat la Primăria Piatra Neamț, pe domnul Constantin Iacoban, președintele partidului și al Consiliului Județean, un candidat foarte bun”.

Rămâne de văzut dacă ”partidul o va cere” cum la fel rămâne de văzut dacă UNPR va candida în alianță la alegerile locale. Se pare că varianta alianței cu PSD este tot mai agreată de ambele partide cum la fel de agreată este varianta … Ion Rotaru la Primăria Piatra Neamț. De altfel, numele acestuia a fost luat în calcul încă de acum jumătate de an de unii lideri ai filialei PSD Neamț. Acum mai sunt de pus la punc doar micile detalii.

Articolul anterior

Deși nu a venit, Traian Băsescu a fost prezent la lansarea candidaților MP Neamț!

Articolul următor

Informare a Primăriei Piatra Neamţ cu privire la taxele şi impozitele locale

4 Commentarii

  • fata de persoanele care doresc sa candideze la primaria p.neamt ,de departe cel mai bun si cu sanse reale este ion rotaru.cred ca este singurul in masura sa decodifice hotiile lui stefan si gasca lui si sa puna municipiul intr-o situatie mai buna.atat unpr cat si psd cred ca vor avea intelepciune sa faca acest pas.

  • S-au facut hoții ? Lasa ca avem candidați tari : Chitic, Ignat, Oatu ….

  • Nu a facut nimik ca primar,a asfaltat cu 2 luni inainte de alegeri orasul.In rest NIMIC !!!

  • daca ar avea careva curiozitatea sa vada cum si la ce costuri s-au facut investitiile cu care se lauda Rotaru la Viisoara, ar avea multe surprize. sa vada drumuri asfaltate recent si rupte, sa vada lucrari incepute si neterminate, sa vada cum un drum asfaltat si plombat, a fost asfaltat din nou, pe ploaie, in timp ce o gramada de drumuri nu sunt nici macar pietruite, sa vada cum stau gramezile de gunoi pe malurile lacurilor, sa vada cum ii sta goala o scoala care abia a fost renovata si cum deja lipseste polistirenul de pe ea, cum sta gunoiul si molozul pe langa scoli… el se lauda ca are o comuna moderna, dar nici el si nici multi alti primari n-au fost in stare sa faca niste trotuare, macar pe drumurile nationale! merg oamenii si mai ales copiii pe sosea din cauza nesimtirii primarilor ca rotaru! iar soferii trebuie sa fie atenti si la tiruri si la carute si la pietoni.
    cum a putut primarul de la zanesti sa faca si trotuare si iluminat, iar rotaru n-a fost in stare?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular