ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene, acuzat de tentativă de corupție de către Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, l-a îmbrăncit joi, în plenul Parlamentului, pe deputatul PSD Costel Lupașcu, după ce acesta din urmă le spunea ceva la ureche unor parlamentari ai PRO România.

La două ore de la incident, Ponta a povestit pe pagina sa de facebook ce s-a întâmplat: ”În timpul dezbaterii moțiunii, un deputat PSD de Botoșani și-a permis să vina la Grupul ProRomânia spunând că Ionel Arsene (președintele CJ Neamț PSD) vrea să vorbească la telefon cu ei! Este prima dată în istoria Parlamentului când în plenul reunit și în fața presei asist la o tentativă de corupție! Cred că lucrurile au ajuns mult prea departe și trebuie să le oprim AZI”, a scris Victor Ponta.

De altfel, Ponta a spus încă de miercuri că Ionel Arsene face presiuni asupra parlamentarilor PRO România.

”Am crezut că am trăit cele mai dificile momente din viața mea politică înainte de moțiunea de cenzură din aprilie 2012 împotriva Guvernului PDL. Sunt extrem de uimit și dezamăgit să constat că ceea ce s-a întâmplat în aceste zile – promisiunile, amenințările, dezmățul de bani murdari și bani publici la care s-au dedat Dăncilă, Arsene, Fifor & Co a depășit, din păcate, urâciunea PDL și a lui Băsescu”, spunea, miercuri, Victor Ponta.

Și în cadrul dezbaterii moțiunii de cenzură, liderul PRO România, Ponta a avut o referire la președintele PSD Neamț: “Singurul om de încredere este Ionel Arsene. Ăsta când zice că ia, chiar ia. Așa a zis parchetul, nu eu!”.

Ionel Arsene a anunțat încă de miercuri, pe pagina sa de facebook, faptul că îl va da în judecată pe Victor Ponta pentru calomnie.

Articolul anterior

Cu 2 luni înainte de Crăciun, pesta porcină africană a intrat și în Neamț! Autoritățile mimează implicarea!

Articolul următor

Guvernul Dăncilă A FOST DEMIS! Iată cum au votat parlamentarii din Neamț!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *